Görüş Bildir
Haberler
Eşine Karşı Tam Bir "Dominant Teyze" Olan Kadınların 13 Belirgin Özelliği

Eşine Karşı Tam Bir "Dominant Teyze" Olan Kadınların 13 Belirgin Özelliği

Arslan Ural Karabağlı
25.06.2015 - 19:40 Son Güncelleme: 26.06.2015 - 02:13

1. Düğünle ilgili her şey onlardan sorulur. Eşlerinin ne giyeceğinden tutun, kimin nerede ve nasıl oturacağına kadar. Abartanlar, kimin ne konuşup konuşamayacağına da karışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Hafta sonu geldiğinde, eşleri mutlaka onları bir yerlere götürmek zorundadır. En basitinden bir sinema ya da alışverişe. Yani evlilik yan gelip yatma yeri değildir.

3. Bir 'Dominant Teyze' eşinin ağzından çıkan her sözü, istediği şekle sokma becerisine sahiptir. Koca bir "evet"i dakikası geçmeden, daha büyük bir "hayır"a çevirebilirler. Üstelik bunun için sadece bir bakmaları yeterlidir.

4. 'Dominant Teyze'lerin en belirgin özelliklerinden birisi de, eşleri telefonlarına cevap vermediği ya da geç yanıtladığı zamanlarda verdikleri tepkilerdir.

5. E bir de arkadaşlarla dışarı çıkma meselesi var. Haber verilmezse neler yaşanacağını tahmin edersiniz

6. 'Dominant Teyze'lerin birer kontrol manyağı olduğunu biliyoruz. O yüzden önemli kararların nasıl alındığını da tahmin edersiniz. Elbette kendisi alır ve hükmü eşine bildirir. Aksi durumda neler yaşanır bilinmez...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Önemli kararlar dediysek, diğerlerini boş bırakıyorlar anlamına gelmesin. Zira evde her şey onlardan sorulur. Evi geçtik, en basitinden tatilde kalınacak otelin belirlenmesi bile, mutlaka onların onat-yına tabidir.

8. 'Dominant Teyze'ler eşlerine karşı, tıpkı küçük bir çocuğa bakan anne gibidirler. Çünkü eşi istese de istemese de, tüm arkadaşlarını tanımak isterler. Hatta hepsinin telefon numaraları da rehberlerinde kayıtlıdır.

9. Bir diğer rahatsız edici özellikleri de tartışma ortamlarında asla geri adım atmamaları ve hatalarını kabul etmemeleridir. Böyle durumlarda, eşlerini de kendilerini desteklemek zorunda bırakırlar.

10. Düğünde nelere karıştıklarını söylemiştik. Ancak iş düğünle de kalmıyor tabii ki, Özellikle de konu, eşlerinin dışarıya çıkarken nasıl giyineceği olunca.

11. 'Dominant Teyze'lerle yaşam, 7/24 çabalamak ve asla yaranamamak döngüsü içinde ilerlediği için; pazar kahvaltısını hazırlamak da eşlere düşer...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Unutmadan söyleyelim; konusu açılırsa onların ağzından mutlaka ama mutlaka, "ben arkadaşlarını senden daha iyi tanıyorum" cümlesini duyarsınız...

13. Pek tabi, son maddemiz parayla alakalı. Çünkü her şeyi kontrol eden bir karakterin, harcamalar konusunu eline almayacağını düşünmek saflık olur. Daha beteri, parayı kazanan eşlerini harçlığa bağlamalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
15
11
9
7
4
3