Görüş Bildir
Haberler
Eshot Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır? 2022 İzmirim Kart Bakiye Sorgulama Ekranı

Eshot Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır? 2022 İzmirim Kart Bakiye Sorgulama Ekranı

İzmirim kart bakiye sorgulama internet üzerinden online olarak kolaylıkla yapılabilen bir işlemdir. Eshot bakiye sorgulama sistemi üzerinden kartınızdaki bakiyeyi rahatlıkla sorgulayabilirsiniz. Eski adıyla kent kart olan bilinene Eshot olarak da adlandırılan İzmirim kartınızın bakiyesini sorgulamayı sorgulayabilirsiniz. Peki İzmirim Kart bakiye sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eshot bakiye sorgulama sistemi, İzmirli vatandaşların şehir içerisinde toplu taşıma ağını oluşturan ve ulaşımını sağlayan otobüs, metro, vapur, izban ve tramvay gibi araçlarda kullandığı İzmirim kart için geliştirilmiş bir sistemdir. Bu sistem eski adıyla kent kart için yapılmıştır. İzmirim kart’a şehir içerisinde her yerden bakiye yükleme işlemi kolaylıkla yapılabilir.

İzmirim Kart Nedir?

İzmirim Kart Nedir?

Eski adı Kent Kart olan İzmirim Kart, İzmir sınırları içerisinde toplu taşıma araçları için kullanılan bir karttır. Bu kart olmadan toplu taşıma araçlarına binilemez. Tam ve öğrenci kartı larak ikiye ayılır. Eshot karta şehrin her yerinden kolaylıkla bakiye yükleme işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Eshot Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

Eshot Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

İzmirim Karta web sitesi üzerinden kolaylıkla bakiye sorgulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • İzmirim kart sorgulama işlemi İzmir Belediyesinin kurmuş olduğu Eshot sitesi üzerinden yapılmaktadır. (aşağıda linki bulabilirsiniz)

  • Öncelikle https://www.eshot.gov.tr linkinden Eshot resmi web sitesine giriş yapın.

  • Site açıldığında izmirim kart bakiye seçeneğine tıklayın.

  • Karşınıza çıkan alandaki kutucuklardan ilkine akıllı kart numaranızı, ikincisine ise ekranda görmüş olduğunuz kodu girin.

  • Kutuları doğru bir şekilde doldurduğunuzdan emin olduktan sonra “Devam et” seçeneğine tıklayarak izmirim kartınızın içerisinde bulunan bakiyeyi görebilirsiniz.

  • Yukarıda bahsettiğimiz işlemler ile birden çok kartın bakiyesini görebilirsiniz.

Eshot Bakiye Sorgulama

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın