Görüş Bildir
Haberler
Ciddi İlişki Konusu Açılınca Kaçan Evliliğe Pek de Sıcak Bakmayan Burçlar Hangileri?

Ciddi İlişki Konusu Açılınca Kaçan Evliliğe Pek de Sıcak Bakmayan Burçlar Hangileri?

Entel Feridun
07.01.2023 - 09:16

Burçların evliliğe yaklaşımları da, tıpkı karakter özellikleri gibi birbirinden farklıdır. Kimisi gelinliğinin ve huzurlu bir yuvanın hayalini kurarken kimisi ciddi ilişki meselesi açılır açılmaz topuklar. Peki hangi burçlarla evlilik hayali kurulmaz, biliyor musunuz? Bundan sonra partner seçerken dikkat etmeniz gereken evliliğe ve ciddi ilişkiye uzak burçları listeledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İkizler Burcu

1. İkizler Burcu
  • Bu listenin başında olması gereken isim elbette İkizler burçlarıdır. İkizler burçları hava elementinde ve değişken nitelikteki burçlardır. Yani, hem havai hem dengesiz! Böyle bir karakterin sanata, araştırmaya ve dünyayı keşfetmeye zaman bulması çok zordur. Bir de üstüne evleneceği kişiyle nasıl ilgilensin...

  • İkizler burçları dengesizliği ile kötü şöhret yakalamışlardır. Ancak tek sorun bu değildir. İkizler burçları aynı zamanda çok kararsızdır. Bu nedenle kiminle evleneceğine ve evlenip evlenmeyeceğine karar vermesi için uzun bir süre geçmelidir.

  • Zaman yaralara çare olmayacak ve İkizler burcu partneriniz böyle bir sorumluluğa adapte olmak için asla hazır hissetmeyecektir. Ona yeni bir iş verin, kreatif ve üretken olmasını isteyin ancak ondan evlilik teklifi beklemeyin.

2. Yay Burcu

2. Yay Burcu
  • Listeye yine bir değişken burcumuz ile devam ediyoruz ancak bu kez ateş elementli bir burç karşımızda: Yay burcu. Yay burçları gezmeye ve eğlenmeye bayılan, gezmekten ve sosyalleşmekten kendilerine bile vakit ayıramayan bir burçtur. Ev işleriyle falan nasıl uğraşsın?

  • Nikahlarda söylenen 'Hastalıkta ve sağlıkta...' sözü en çok Yay burçlarını rahatsız eder çünkü Yay burçları özgürlükleri kısıtlanacak, diye aklı çıkan spesifik bir burçtur. Ne yani, eşi hasta diye Paris seyahatini mi iptal edecek? Mümkün değil.

3. Kova Burcu

3. Kova Burcu
  • Bir hava burcu olan Kovalar aşkı doyasıya yaşamayı çok iyi bilirler. Marjinal doğaları ve çekici zekaları sayesinde kısa sürede karşısındakine unutamayacağı bir aşk yaşatırlar. Ama bu kadar işte!

  • Dahası Kova burçlarında yoktur. Beklemeniz de hata olur. Eğer ondan evlilik gibi bir beklentiniz varsa çok beklersiniz. Üstüne böyle güzel giden bir ilişkimiz var, neden evlenmiyoruz, diye sorma yanılgısına kapılırsanız sizi hatalı çıkarıverir.

  • Anlayacağınız Kova burçları ile evlilik gibi sıkıcı bir rutini konuşmanız bile hata olur.

4. Oğlak Burcu

4. Oğlak Burcu
  • Oğlak burçlarının bu listede ne işi var, diye soruyorsanız bekleyin. Bu kadar güvenilir, sosyoekonomik anlamda muhakkak üst seviyeleri yaşayan, iyi bir kariyere sahip ve sorumluluk bilincinde olan birisi nasıl olur da evlilikten kaçar?

  • Hem de öyle bir kaçarlar ki ben ne işe yaramaz bir insanım, diye siz kendinizi suçlarsınız. 

  • Her şeyin mükemmel olmasına aşırı takıntılı ve muhtemelen işten başka hiçbir şeye vakit ayıramayan Oğlak burçları için evlilik korkutucu bir anlaşmadır. 

  • Eğer evlenirse hayatına yeni sorumluluklar eklenecek olan Oğlak burçları, işe ve kendi başarısını katlamaya vakit bulamayacağın korkar. Bu yüzden uzun ilişki yaşarken bile zorlanır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
13
12
8
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın