Görüş Bildir
Haberler
Güney Ay Düğümü Burcunuza Göre Karakterinizin Altında Gizlenen Karanlık Yönünüz Nedir?

Güney Ay Düğümü Burcunuza Göre Karakterinizin Altında Gizlenen Karanlık Yönünüz Nedir?

Entel Feridun
25.12.2022 - 11:02

Ay düğümleri astrolojide kişinin doğum haritasına göre gitmesi gereken yol ve geçmişi ile ilgili bilgiler verir. Kuzey Ay Düğümü (KAD) kişinin olması gereken kişi ve olumlu özelliklerini benimsemesi önerilen burcu simgeler. Güney Ay Düğümü (GAD) ise kişinin geçmiş yaşantısını, karmik borçlarını, karanlık yönlerini ve sahip olduğu olumsuz özellikleri anlatır. Bu nedenle GAD burcunuz aslında size kim olduğunuzu söyleyebilir. 

Güney Ay düğümünüzü herhangi bir doğum haritası hesaplama sitesinden doğum tarihi, saati ve yeri bilgilerinizi girerek öğrenebilirsiniz. 

Bakalım, GAD burcunuza göre nasıl birisiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

GAD Koç Burcu

GAD Koç Burcu

Güney ay düğümü Koç burcunda olanlar ateş elementi bir burç olmasından kaynaklı olarak çabuk sinirlenen ve parlayan ancak çabuk da sönen bir yapıda olurlar. Bu kişilerin dikkat etmesi gereken öfkeyle kalkıp zararla oturmamaktır.

GAD Boğa Burcu

GAD Boğa Burcu

Güney ay düğümü Boğa burcunda olanlar risk almaktan korkan bir kişilik verebilir. Bu kişiler hayatı izleyerek geçirirler. İnisiyatif olmaktan çekinirler. Bu yerleşim boşa yaşanmış hayat ve boşa geçirilmiş zamana işaret edebilir.

GAD İkizler Burcu

GAD İkizler Burcu

Güney ay düğümü İkizler burcunda olanlar yalan söyleme huyuna sahip olabilirler. Hayatı tiye aldıkları için ciddi meselelere gelemezler. Evlenmek onlar için çok zor olabilir. Bir çok şey ile aynı anda ilgilendikleri için hata yapmaya meyillidirler.

GAD Yengeç Burcu

GAD Yengeç Burcu

Güney ay düğümü Yengeç burcunda olanlar başkaları için fedakarlık yapmaya meyilli olurlar. Hayır, demek konusunda zorluk çekerler. Alıngan kişiler olabilirler.

GAD Aslan Burcu

GAD Aslan Burcu

Güney ay düğümü Aslan burcunda olanlar kibirli kişiler olabilirler. Zaman zaman bencilce davranabilirler ve ne yazık ki bunu fark etmezler. Gösteriş meraklısı gibi görünebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

GAD Başak Burcu

GAD Başak Burcu

Güney ay düğümü Başak burcunda olanlar mükemmeliyetçilikle mücadele etmek zorunda kalabilirler. Hayatları boyunca bir şeyleri en iyi şekilde yapmak için kendilerinden ödün verirler. Titiz ve detaycı tavırları kimseyi beğenmemelerine neden olabilir.

GAD Terazi Burcu

GAD Terazi Burcu

Güney ay düğümü Terazi burcunda olanlar adalet duygusuna çok takıntılı olabilecekleri gibi güzelleşmek için de sağlıklarından olacak kadar estetik işlem yaptırmaya meyilli olabilirler. Sürekli çevrelerinden onay beklerler.

GAD Akrep Burcu

GAD Akrep Burcu

Güney ay düğümü Akrep burcunda olanların karanlık yönleri gizemli ve mistik yanları olabilir. Kaostan beslenirler ve aldatılmaya açık olabilirler. Dedikodu yapmaya ve gizli işlere sürüklenebilirler.

GAD Yay Burcu

GAD Yay Burcu

Güney ay düğümü Yay burcunda olanlar eğlenmeye ve gezmeye düşkün olurlar. Ciddi meselelere gelemezler. Bir konuda fazla fanatik olabilirler. Takıntılı görüşleri nedeniyle dışlanabilirler ya da başkalarını dışlayabilirler.

GAD Oğlak Burcu

GAD Oğlak Burcu

Güney ay düğümü Oğlak burcunda olanların hayatta çalışmaktan başka bir amaçları yoktur. İşkolik olabilirler ve bu huyları nedeniyle ailelerini ya da sevdiklerini ihmal ediyor olabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

GAD Kova Burcu

GAD Kova Burcu

Güney ay düğümü Kova burcunda olanlar marjinal kişiler olabilirler. Bu nedenle kibirli görünebilirler. Kendi zekalarından başka hiçbir şeye güvenmezler.

GAD Balık Burcu

GAD Balık Burcu

Güney ay düğümü Balık burcunda olanlar dağınık ve uyuşuk bir karakter olabilirler. Kurban psikolojisine çok kolay girebilirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın