Görüş Bildir
Haberler
Eros Center Bienenstock genelevi Sandhausen takımının sponsor oldu

Eros Center Bienenstock genelevi Sandhausen takımının sponsor oldu

www.genc.im
04.03.2016 - 16:11

Almanya Bundesliga 2. Lig ekiplerinden Sandhausen, Eros Center Bienenstock genelevi ile sponsorluk anlaşması yaptı. Sandhausen Kulüp Başkanı Jürgen Machmeier “Bizim için çok ciddi bir partner” dedi.

Almanya’nın 2. Lig takımlarından Sandhausen, Heidelberg’de bulunan ‘Eros Center Bienenstock‘ adlı genelev ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla bir anda dünya gündemine geldi. Bundesliga 2. Lig’de mücadele eden Sandhausen takımının genelev ile gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmasıyla bir ilke imza atarken, Kulüp Başkanı Jürgen Machmeier yapılan sponsorluk anlaşmasını değerlendirdi.

Almanya’da yaşanan bu ilginç sponsorluk anlaşması hem ülke hem de dünya basınında kendisine oldukça geniş yer bulurken, ülkede bazı spor otoriterlerinin de eleştirilerine hedef oldu. Bienenstock genelevi ile yaptıkları sponsorluk anlaşması ile dünyada bir ilki gerçekleştiren takım, anlaşma sonrasında yapılan eleştirilere Kulüp Başkanı Jürgen Machmeier’in açıklamaları ile cevap verdi.

“BİZİM İÇİN ÇOK CİDDİ BİR PARTNER”

Komşu kent Heidelberg’de bulunan ‘Eros Center Bienenstock‘ adlı genelev ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili Sandhausen Kulüp Başkanı Jürgen Machmeier “Bizim için çok ciddi bir partner. Alkol ve sigara şirketleriyle de sponsorluk yapılıyor” diyerek yaptıkları anlaşmanın normal olduğunun mesajını verdi.

30 odalı Eros-Center Bienenstock adlı genelev geçen yıl hizmete girdi. Anlaşma gereği Sandhausen kulübü, Nürnberg ile son oynadığı lig maçında genelevin reklamını yaptı.

Kaynak: http://genc.im/sandhausen-takiminin-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

“FUTBOLCULAR DEĞİL AMA HAKEM ETKİLENMİŞ OLABİLİR”

“FUTBOLCULAR DEĞİL AMA HAKEM ETKİLENMİŞ OLABİLİR”
genc.im

Sandhausen takımı oynadığı ilk maçı 2-0 kaybedince gazeteciler takımın teknik direktörüAlois Schwartz‘a ‘genelevin reklam panosu futbolcularınızın dikkatini dağıtmış olabilir mi’ sorusunu yöneltti. Teknik direktör ise soruya “Futbolcularımı değil ama belki maçın hakemini etkilemiş” cevabını verdi.

Antrenör Alois Schwartz ve futbolcuları yenen ilk gole, ofsayt olduğu gerekçesiyle uzun süre itiraz etmişti. Varılan anlaşma gereği genelev işletmecilerinin kulübe ne kadar para vereceği ise açıklanmadı. Altı aylık yapılan anlaşma, karşılıklı memnuniyet sağlanırsa sezon sonunda uzatılacak.

TARAFTAR GENELEVDEN İNDİRİMLİ YARARLANACAK!

Eros Center Bienenstock genelevi ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasından taraftarını da düşünen kulüp yönetimi, genelevi kullanacak olan kulüp taraftarlarının da yıl içinde çeşitli indirimlerden faydalanacağı ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın