Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Memeler Hakkında Konuşurken veya Onlara Dokunurken Yaptığı 6 Büyük Hata

etiket Erkeklerin Memeler Hakkında Konuşurken veya Onlara Dokunurken Yaptığı 6 Büyük Hata

Rinascita
25.02.2019 - 13:50

Memelerden hoşlanan erkekler için güzel haber: Araştırmalara göre seks sırasında kadınlar memelerine dokunulmasından, sizin onlara dokunmaktan hoşlandığınız kadar hoşlanıyorlar. 2006 yılında Journal of Sexual Medicine'da yayımlanan çalışmaya göre kadınların %81.5'inde meme ve meme ucu uyarılmasının cinsel hazzı arttırdığı gözlemlendi. Araştırmaya katılan kadınların yalnızca %7.2'sinde meme uyarılmasının cinsel hazzı azalttığı görüldü. 

Araştırmanın yazarlarından Roy Levin, bu araştırmanın türünün ilk örneklerinden olduğunu belirtti. O zamana dek sadece fikirler doğrultusunda inanılan bir ibarenin bilimsel temelleri atılmış oldu. Fakat problem şu ki, kimse erkeklere memelerle ne yapacağını söylemiyor. Bu nedenle her biri seks sırasında doğaçlama davranırken bazıları hüsranla sonuçlanıyor. Bu nedenle sizler için Men's Health'den derlediğimiz bu içerikte seks sırasında memelerin uyarılması için neler yapılacağını listeledik.

Kaynak: https://www.menshealth.com/sex-women/...

1. Seks sırasında sütyeni birkaç saniyeliğine de olsa kadınların üzerinde bırakın. Hemen çıkarıp atmayın!

Sütyenler özellikle son zamanlarda iyice pahalı olmaya başladılar ve kadınlar doğru sütyeni bulmak için birçok sütyen denemek zorunda kalıyorlar. Doğru sütyeni bulmak gerçekten önemlidir. Çünkü doğru sütyen demek, kendinizi daha seksi ve öz güvenli hissetmeniz demektir. Kendinizi ne kadar seksi ve güvenli hissederseniz, seks de her iki taraf için o kadar iyi hal almaya başlar. Bu nedenle kadınlar, erkekler bu sütyenleri parçalayıp yere atmadan önce en azından birkaç saniyeliğine bile olsun güzelliğine ve memelerin içinde nasıl durduğuna bakmalarını isterler.

2. İltifat edin.

İkiniz de çırılçıplak kaldığınız zaman karşınızdaki kadının memeleri hakkında kendine güvenmesini sağlamak istersiniz. Memelere iltifat etmek incelikli bir iştir. Bazı kadınlar memelerinin büyüklüğü konusunda çok düşünürler. Bu nedenle bu kadınların memelerini 'devasa' veya

olarak adlandırmak yerine, 'seksi', 'mükemmel' ve 'harika' olduklarını söyleyin.

3. Nazik davranın.

El yordamıyla körü körüne aranıyor olsanız bile, nazik davrandığınız sürece oldukça iyi hissettirebilirsiniz. Journal of Sexual Medicine'da yayımlanan bir diğer araştırmada birinin meme ucuna dokunmanın 'genital duyu korteksini harekete geçirdiği' ortaya çıktı. Bu da beynin, klitorise dokununca harekete geçen aynı kısmıdır. Hatta bazı kadınlar yalnızca meme ucuna dokunulunca orgazm olurlar. Ama karşınızdaki kişi sizden istemedikçe aşırı derecede sıkmaya ve sert davranmaya çalışmayın. Meme uçları klitoris kadar hassas olmasa bile birinin canını acıtacak kadar hassastır.

4. Ağzınızı kullanın ama dikkatli bir şekilde!

Seks sırasında bir kadının meme ucunu yalamak ile anne sütü emer gibi emmek arasında bir fark vardır. Bir kadının meme ucunu birkaç saniyeliğine yalamak oldukça ateşli ve seksi hissettirebilir. Lakin daha da uzun sürdürmek ve emmeye başlamak karşınızdaki kadının kendisini anne gibi hissetmesine neden olur.

5. Memeyle oynamak gerçekten eğlencelidir ama seksi değildir.

Yüzünüzü bir kadının memeleri arasına koyarak oynamak eğlenceli gelebilir ama seksi değildir. Küçük dokunuşlar ve hafif dil hareketleri genital duyu korteksini harekete geçirir. Lakin bir kadının memeleriyle bu şekilde oynamak herhangi bir şekilde genital duyu korteksini harekete geçirmez.

6. Herhangi bir isim vermek yerine direkt olarak "meme" demeyi tercih edin.

Bir erkeğin memelere kendince bir isim vermesi sevimli olsa da, kadınlar seks sırasında  direkt olarak 'meme' denmesini tercih edebilirler. Sonuçta kadınların, erkeklerin penisini 'küçük dostum' gibi sözlerle nitelendirmesi ne kadar kötü geliyorsa kulağa erkeklerin de memeleri bu tarz benzetmelerle nitelemesi o kadar kötü.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
402
208
179
119
98
57
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?