Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Kadınlar Hakkında Sadece Kendilerinin İnandığı 15 Saçma Söylenti

Erkeklerin Kadınlar Hakkında Sadece Kendilerinin İnandığı 15 Saçma Söylenti

Merve Ç.
02.02.2015 - 14:22 Son Güncelleme: 02.02.2015 - 14:32

Şehir efsanesi, hurafe, batıl inanış, vs. ne derseniz deyin. Ancak günümüzde erkeklerin kadınlara mal ettiği ancak sadece kendilerinin inandığı saçma inanışları derledik sizler için. Belki bu sayede erkeklerin bu saçma şeylere inanmasının önüne geçebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sahipli erkek daha çok ilgi çeker.

Sanırım evli, sevgilisi olan erkekler tarafından uydurulmuş bir vecize. Sırf bu yüzden sahte alyans takan adamlar var. Zannediyorlar ki kadınlar 'başka bir kadın bu erkekte bir şey bulduysa kıymetlidir' diye düşünüyor. Ya da kadın egosu başkasına ait olan erkeği ele geçirmek temelinde çalışıyor. Yanılıyorsunuz, sahipli erkeğin daha ilgi çekici olduğu koca bir yalandır. Sahipli (!) erkekler tarafından uydurulmuş, kendini buğday ambarında görme durumudur. Evli evine köylü köyüne.

2. Kadınlar seksi erkeklerden daha çok arzular.

Seks denince aklına penisini vajinaya ittirmek gelen erkeklerin başka bir hezeyanı daha. Böyle bir genelleme yapmak için sekssizlikten gözün kör olmuş olması lazım. Kadınlar erkeklerden daha çok seks düşünüyor, arzuluyor gibi bir söylem, hayatında bir defa bile sevişmemiş adamların kendini avutmasından başka bir şey değil. Evet, belki kadınlar daha çok seks arzulayabilir ama bu lafı eden adamlarla olmadığı kesin!

3. Kadınlar erkekte en çok kalçalara, popoya bakar.

Küçük götlü erkeklerin kendini tatmin için ortaya attığı başka bir şey. Tamam illaki erkekte popoya bakılır, dar, sıkı bir popo güzeldir ama bir kadın için asla seçimde kriter değildir. Senin dişinde maydanoz, tırnak aralarında bir kilo kir olacak, saçından yağ damlayacak ama popon sıkı diye kadınlar sana bayılacak. Yok öyle bir şey, popoya gelene kadar dişinizi fırçalayın, saçınızı, elinizi yıkayın.

4. Kadınların orgazm olması çok zordur.

'Biz kadınlarımızı orgazm etmeyi beceremiyoruz' diyemeyen erkeklerin bok atmasıdır afedersiniz. Kadınlar çok güzel, çok rahat orgazm olur yeter ki sen onu orgazm etmesini bil. Ama beceremeyince 'kadınlar zor orgazm oluyor'. Sakın sen erken boşalıyor olmayasın?

5. Kadın kendini güldüren erkekten hoşlanır.

Komiklikten başka bir şey bilmeyen erkeklerin kız düşürmek için buldukları saçma yöntem. Güldürmenin tek başına bir kadının etkilemek için yeterli olduğunu düşünen erkekte ciddi sıkıntı vardır. Belki 10 kriterin arasında güldürmek de kendine yer bulabilir ama o kadar. Sırf izi güldürdü diye bir erkeğin peşinden giden kız tanımıyoruz biz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kadın saçıyla oynuyorsa erkekten hoşlanıyor demektir.

Vücut dili uygulamalarından akılda kalan yegane şey. Neden çünkü bir kadın saçıyla oynamayı çok sever, bundan nemalanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır bu. Kadınları taciz etmek için bilimsel temelli çırpınışlarıdır. Sırf saçıyla oynadı demek ki benden hoşlanıyor diye düşünen erkeklerin tacizinden kurtulmak için saçımızı kazıtma eşiğine geldik!

7. Kadınlar için önemli olan boyu değil işlevi.

Bunu açıklamaya gerek yok zannımca. Tamam boyu önemli değil ama karşımıza 8 cm ile çıkıp da bu sözü söylemenin mantığı da yok. Boyu önemli değil cümlesinin 'boyu çok önemli değil' olarak güncellenmesi her iki taraf için de iyi olacak sanırım.

8. Türk kızları üstte olmayı sevmiyor.

Kontrolü bir kadına bırakmayı erkeklik gururuna darbe olarak gören erkeklerin saçmalaması. Çünkü hiçbir kadın, en çok zevk aldığı pozisyonu sevmemezlik edemez. Bunu sevmeyen bir kadının altında olmaktan utanan erkeklerdir. Yoksa kadınlar üstte olmaya, ilişkiyi yönlendirmeye, tempoyu ayarlamaya bayılır.

9. Kızlar bakılmasını istiyor ki açık giyiniyor.

Tam bir gerizekalılık örneği. Memesinin üst kısımları biraz görünüyor diye bir kadına öküz gibi bakmakta bir sakınca görmeyen embesillerin uydurması. Kadın sadece kendine güven duymak, kendini beğenmek, güzel olmak için giyinir. Senin öküz gibi bakman için değil. Ha bahsedilen bakma kaçamak, göze hoş gelen, iltifat yüklü bir bakış ise bu olabilir. Ama senin ağzının suyu akıyorken inan hiç bir çekiciliği yok! Uzak ol!

10. Israrcı olmak her kadında işe yarar.

Askıntı tiplerin geliştirdiği bir savunma mekanizması. Romantik komedilerde Hugh Grant'in, Brad Pitt'in, Johnny Depp'in o tatlı ısrarcılıkları ile kendilerinin yaptığı tacizi bir gören erkeklerin son kalesi. Bir kadın hoşlandığı erkeğe ısrar ettirir ki onun da bir kararı vardır. Sen her kadın ısrardan hoşlanır diye işi tacize vardırırsan, senin başka dertlerin var demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Göbekli erkekler çekicidir.

YUH! Mecburiyetten bu hale geliyoruz. Yoksa senin o pis göbeğin yerine adonis, sixpack, vs. biz de isteriz emin ol. Kendini kandırma, 'büyük balık büyük taşın altında yatar, iri hıyar gölgede yetişir' gibi saçma, seksist söylemlerini de kendine sakla.

12. Kadınlar kışın ağda yapmaz.

Hayatında bir kadının dizden yukarısını çıplak görmemiş adamların kadınlar hakkında ne çok ahkam kestiğinin işareti. Kendisi yılda bir erojen bölge temizliği yapan birinin, 1 aylık ağdayı eleştirmesi de bir tuhafmış!

13. Kadınlar aşık olmadan seks yapamaz.

Siz öyle zannetmeye devam edin, ne diyelim. Hem kadınlar erkeklerden daha çok seks istiyor diye gez, sonra da aşk olmadan seks yapamazlar diye kendini avut. Belki seninle yamadıkları için yanılıyor olabilir misin?

14. Kadınlar ağlayan erkeğe dayanamaz.

Bu söz yüzünden kafeler, barlar, diskolar, vs. bir köşede ağlayan, hüzne bağlayan erkekten geçilmiyor. Bir iki kişi bu yolla kızla birlikte oldu diye tüm erkekler bu yola revan oldu. Kadınlar merhametlidir doğru, ama sizin abazanlığınızı geçiştirecek kadar değil.

15. Kadınlar kıskanılmaktan hoşlanır.

Maço, hanzoların, kadın ruhundan anlamayan erkeklerin kendilerini haklı göstermek için uydurdukları bir söylem. Tamam, kıskanılmak güzeldir ama 'neredeydin sen?', 'neden mesajıma 30 saniye geç cevap verdin?', 'kimdi o yanındaki?', vb. sapkın müdahalelerin kıskançlık sayılmıyor, bunu da not et istersen.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
491
208
122
57
36
32
22