Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Beğendiği Saç Renkleri

etiket Erkeklerin Beğendiği Saç Renkleri

pijama
30.06.2014 - 00:15 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 14:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkeklerin %80′i sarışınları “çekici” bulurken esmerlerle “evlilik hayali” kuruyorlar. eDarling’in Türk erkekleri arasında yaptığı ilginç anketin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. İçeriğimizi kaynak göstererek paylaşmanız bizi mutlu eder.

Ne giydiğimizin, nasıl giyindiğimizin, tarzımızın karşı cinsi etkilediği su götürmez bir gerçek. Peki ya saç rengimiz? Kadının bir perçemi erkeğin aklını başından alabilir mi? 20′yi aşkın ülkede faaliyet gösteren evlilik sitesi eDarling anketinde; erkeklerin takdirini kazanan karakteristik özellikleriyle esmerler başı çekiyor. Klişeleşmiş “Sarışın Figürü” erkeklerin gözündeki yerini korurken, kızıl saçlı kadınlar başarılı ve çekici bulunuyorlar. Ortalamanın çok da üzerine çıkamayan kumralların ise erkeklerin gözünde akıllı kadın imajı bıraktıkları kesin.

eDarling erkek kullanıcılarından, sarışın, esmer, kumral ve kızıl saçlı birer kadın hayal etmelerini ve kafalarında oluşan bu imajlara göre onları sadakat, çekicilik, zekâ gibi alanlarda değerlendirmelerini istedi.

İşte erkeklerin gözünden kadınların saç renkleri;

Sarışın;

Şüphesiz ki, sarışın denince akla gelen ilk isim; çekiciliğinden çok daha fazlasıyla kendini ispatlamış Marilyn Monroe’dur. Sarışınların espri anlayışını ve zekâsını sorgulayan erkeklerin azımsanmayacak kadar büyük çoğunluğu en çekici saç rengi olarak da sarıyı seçti. Güzelliğinden ve çekiciliğinden belki de biraz ürken erkekler ise sarı saçın sadakatinden emin olamadıklarını itiraf ettiler.

Kumral;

Angelina Jolie modeli sadık, esprili, çekici ve akıllı imajıyla karşı cinsin çoğunluğu tarafından hep hoş karşılanmıştır. Ancak ne yazık ki; diğerlerine nazaran kumral saç erkeklere en az çekici gelen saç rengi! En sağlam ilişkilerin temelinin arkadaşlıkta atıldığını düşünenlerdenseniz, hayatınızın kadını bir kumral olabilir, çünkü katılımcılarımız, her şeylerini anlatabilecekleri iyi bir arkadaş olarak kumral kadınını seçti!

Kızıl;

Anket sonuçlarına göre, kızıl saç lı kadınlar en az çekici ve espriden yoksun bulundu. Erkeklerin, sarışınlardan sonra ikinci sırada çekici bulduğu kızıl saçlı kadınlar, karşı cinsin gözünde ne yazık ki pek de sadık olarak görülmüyor. Kafalarında canlandırdıkları kızıl saçlı kadını sempatik bulmamalarına rağmen kısa süreli bir ilişki hayali kuran erkeklerin sayısı ise hiç de az değil!

Esmer;

Araştırmamızın da bir kere daha ispatladığı gibi, Penelope Cruz gibi esmer kadınlar hep akıllı, sadık, esprili, başarılı olarak görülmüşlerdir. Birçok alanda başı çeken esmerler, sadık ;

Kaynak: http://www.gripijama.com/erkeklerin-b...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
4
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
JoKeR..

saçma

Seray Ocuk

Saç rengimi değiştirmeyi seviyorum ama sürekli değişim saçlarıma zarar veriyor kuruyor saçlarım ve yıpranıyor bu yüzden çözüm ararken doğal keratin önerenler... Devamını Gör