Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin 8 Hareketle Anlatmak İstedikleri

Erkeklerin 8 Hareketle Anlatmak İstedikleri

Murad Kekin
04.12.2014 - 17:42 Son Güncelleme: 05.12.2014 - 09:55

Karşınızdaki erkeğin ne anlatmak istediğini aslında hemen çözebilir ve ona göre karşılığını veren davranışlar sergileyebilirsiniz.Nasıl mı? işte buyrun...

Erkekler aslında anlaşılması pek güç varlıklar değiller.Hele ki biz kadınlara oranla kıyaslarsak çok kolay anlaşılır bile diyebiliriz.Yeterki onların dillerini bilelim ve ona göre konuşalım.İşte işimize çok yarayacak o 8 madde...

1-BAŞ PARMAKLARI KEMERİNİN ASKILARINI TUTUYORSA

Vücut dili uzmanı Traci Brown’a göre elleri bu duruştayken onunla ilgili önemli bir ipucu veriyor. “Bu açık bir cinsel işarettir. “Seni düşünüyorum ve seni istiyorum” anlamına gelir.

2-SİZİ DİNLERKEN ELİNİ AĞZINA GÖTÜRÜYORSA

Siz bir plan yaptınız ve bunu ona söylüyorsunuz. Eşiniz de kabul edercesine kafasını sallıyor ancak ellerini ağzına götürüyorsa bu duruma biraz düşünceli yaklaştığının açık bir belirtisidir.

3-ARKANIZDAN GELİP OMZUNUZA DOKUNUYORSA

Birlikte kalabalık bir yerde kutlama yapıyorsunuz ve siz tanıdık bir erkekle gülüşüp konuşurken arkanızdan gelip omzunuza dokunuyorsa bu Cobb’a göre “O benim, o yüzden uzaklaş” anlamına gelen bir harekettir.

4-SİZİN YAPTIĞINIZ HAREKETLERİ TAKLİT EDİYORSA

Siz kadehinizi tuttuğunuz an o da kaldırıyor. Siz sandalyenizde dikleşerek otururken aynısını o da yapıyor. Hareketlerinizin eşleşmesi çok iyi bir işarettir diyor Brown.

5-ELİNİ ELİNİZİN ÜZERİNE KOYUYORSA

Bir başka çiftle birlikte akşam yemeğine çıktığınızda eğer elini sizin elinizin üzerine koyuyorsa bu, Cobb’a göre ortamda öne geçmek istediğini gösterir.

6-AYAKLARI BAŞKA YÖNE DOĞRU DÖNMÜŞSE

“Ayaklar bir insanın nerede olmak istediğiyle ilgili önemli ipuçları verir” diyor Brown. Eğer tüm vücudu olmasa da açısı kapıya doğru yönelmişse konuşmaya ne kadar hevesli görünürse görünsün kaçmaya hazır demektir.

7-ENSESİNE DOKUNUYORSA

Eğer eşiniz hızla veya yavaşça ensesine doğru dokunuyorsa bu çok baskı altında hissettiğini ve rahatlatılmaya ihtiyacının olduğunu gösterir- ya da sırt masajına.

8-ELLERİNİ CEBİNDE TUTUYORSA

Sıkıntılı hissettiğine işaret eder.

Kaynak: http://www.haberinyoksa.com/kadin/erk...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?