Görüş Bildir
Haberler
Erkekleri Buraya Alalım! Ereksiyon Bozukluğuna Çözüm Olarak Kullanabileceğiniz 9 Doğal Yöntem

Erkekleri Buraya Alalım! Ereksiyon Bozukluğuna Çözüm Olarak Kullanabileceğiniz 9 Doğal Yöntem

Almila
14.01.2021 - 09:15

Bu soruna çözüm bulmak için ilaçlara başvurmanıza gerek yok...

Kaynak: https://www.healthgrades.com/right-ca...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kegel Egzersizleri

1. Kegel Egzersizleri

Kegel egzersizleri sadece kadınlar için değildir, erkekler de yapabilir. Düzenli olarak yaptığınız Kegel egzersizleri pelvik bölgenizi güçlendirir ve cinsel performansınızı arttırır. Egzersizler oldukça basittir, isterseniz internetten bulabilir ya da doktorunuzdan isteyebilirsiniz. Pelvik bölgenizin altındaki kasları sıkılaştırmak için 3 saniye sıkıp daha sonra bırakın, en iyi cinsel zindelik için bunu günde 3 kere 10-15 kere yapabilirsiniz.

2. Günlük Egzersiz

2. Günlük Egzersiz

Bu sorunu çözmek için normal egzersiz de işe yarıyor. Ereksiyon için iyi kan akışı gerektiği için kardiyovasküler sisteminizi formda tutmak önemlidir. Kilonuzu korumak, ereksiyon bozukluğunu tersine çevirmek için önemli bir faktördür. Araştırmalara göre bel ölçüsü 106 cm'den geniş olan erkeklerde ereksiyon bozukluğu olma ihtimali %50 daha yüksek.

3. Alkolü Azaltma

3. Alkolü Azaltma

Bir içki sizi gevşetmenize ve moda girmenize yardımcı olabilir ancak alkol tüketimi çoğaldıkça ereksiyon bozukluğu artar. Alkol merkezi sinir sistemini ve cinsel reflekslerinizi köreltebilir. Ne kadar çok içerseniz vücudunuz o kadar az hisseder.

4. Sigarayı Bırakma

4. Sigarayı Bırakma

Sigara içmek kalp sağlığınız için kötüdür ve cinsel organlar gibi önemli alanlara kan akışını etkileyen vasküler hastalıklara katkıda bulunur. Doğru yerlerde maksimum kan akışı elde etmek için her türlü tütün ürünü içmeyi bırakmanız gerekiyor.

5. Ginseng

5. Ginseng

Araştırmalara göre, günde üç kez 600-1000 miligram Ginseng almanın ereksiyon bozukluğu için etkili bir tedavi olabileceğini ortaya çıkmıştır.   Kökün buharda pişirilmiş ve kurutulmuş hali olan 'kırmızı ginseng' aldığınızdan emin olun. Bu durum için başka ilaçlar kullanıyorsanız doktorunuza danışmayı unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sağlıklı Beslenme

6. Sağlıklı Beslenme

Araştırmalara göre meyve, sebze, kepekli tahıl ve balık gibi doğal ürünler tüketenlerin, kırmızı ve işletmiş et tüketenlere göre daha az ereksiyon bozukluğu yaşadığı gözlemlenmiş.

7. Karpuz

7. Karpuz

Karpuzda yüksek miktarda amino asit sitrülin bulunur ve penise kan akışını arttırır. Bir çalışma, sitrülin takviyesi alan erkeklerin ereksiyonlarında gözle görülür bir iyileşme görüldüğünü ve daha fazla memnuniyet yaşadıklarını bildirdi.

8. Duyu Odağı

8. Duyu Odağı

Psikolojik nedenlerden ötürü ereksiyon sorunu yaşayan erkekler, performans yerine duyu merkezli deneyimleri içeren çözüm yollarına genellikle iyi yanıt verir. Duyusal odak egzersizleri, vücudunuz ve partnerinizin vücudunuz hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olabilir. Bu konuda doktorunuz veya bir terapist, duyusal odak egzersizlerini doğru şekilde nasıl uygulayacağınız konusunda size bilgi verebilir.

9. Partnerinizle İyi Bir Sohbet

9. Partnerinizle İyi Bir Sohbet

Ereksiyon bozukluklarıyla başa çıkmak için en iyi doğal seks ipuçlarından biri partnerinizle konuşmaktır. Partnerinizle samimi bir konuşma kaygınızı azaltabilir ve çeşitli tedavileri denemek için destekleyici bir ortam yaratabilir. Bazen yatak odasında değilken seks hakkında konuşmak en iyisidir. Vücudunuzun değişiklikleri konusunda çok net olun, fiziksel yakınlık ve sevginin cinsel performanstan daha fazlası olduğunu unutmayın.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?