Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Tarafından da Fazlasıyla Yapıldığı Halde Kadınlara İteklenmiş 11 Kötü İtham!

etiket Erkekler Tarafından da Fazlasıyla Yapıldığı Halde Kadınlara İteklenmiş 11 Kötü İtham!

Özellikle tam birer kadın antropoloğu kesilen bir çok erkeğin ağzından, sabahtan akşama kadar kadın aşağılayan vecizeler, masallar, özlü sözler duyarız. Bu atıp tutmalar sadece halkın belirli kesiminde olmuyor. Yeri geliyor bir şairimiz ağzını büke büke, kadından şair mi olur, diyor. Diğer sözde aydın bir düşünür tutup, kadınlar biraz şey diyor. Orada şey demesine bakmayın, korkusundan diyemiyor. Yoksa diyeceği şeyleri aşağıda sıraladık. Oturup kadınları kötü bir sınıflandırmaya sokmadan evvel biraz geri çekilip kendine bakmanın sırası geldi de; 30 bin yıl önce geçti bile. Şimdi artık kültürel kodlarla iç içe geçmiş bu klişe söylemlere, tekrar bir göz atalım ve bir daha düşünelim. Bunlar hangi ara sadece kadınların özellikleri oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kadınlar dedikoducudur.

Bütün gün kahvede oturup memleketi kurtarmadığınızı gayet iyi biliyoruz. Sabahtan akşama kadar, o kimmiş, öbürü işten mi atılmış, beriki parasız kalınca rezil mi olmuş, hepsini konuşuyorsunuz. Gülben Ergen'in yeni kocası kim desek en az 15 kişi el kaldırır o kahveden 'ben biliyorum' diye.

2. Kadınlar meraklıdır.

Dünya üzerinde 'ölümü gör söyle' lafının hangi cins tarafından daha çok söylendiğini araştırtmayın bize. Aklınız çıkıyor öğrenemeyince.

3. Kadınlar, birbirinin kuyusunu kazar.

Birbirinizi o kadar seviyorsunuz madem, gazeteler neden ölen erkeklerin yüzde doksanını, başka bir erkeğin öldürdüğünden bahsediyor? En azından biz, en fazla küsüyoruz. Manyak gibi birbirimizi öldürmüyoruz.

4. Kadınlar çok konuşur.

Kadınlar en fazla sizin kadar konuşuyor. Birçoklarınızın evlerini düşünün; babanız televizyon karşısında vır vır konuşurken, bahse gireriz anneniz köşede oturmuş sessizce duruyordur. O zaman?

5. Kadınlar parayı çok sever.

Ya siz para için kafayı yemiş yoldan çıkmışsınız. Para için adam öldüren kadın sayısı ile erkek sayısını bir oranlayalım isterseniz. Üstelik para özgürlük ve güven için bize sizden çok daha fazla lazımken, çoğumuz para için bir başkasına bağırmaz bile. Kadını para sevdası için suçlarken bir daha düşünün deriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kadınlar korkak olur

Korkak size denir. Ayrıca davranışlarının sonuçlarını düşünmek, ne zamandan beri korkaklık? Gidip uçurumun kenarında zıplıyorsunuz, hayatım sen de dene çok güzel, diyorsunuz. İnşallah düşersiniz be cesur minnoşlar. Mezarınıza 'rahmetli çok cesurdu' yazacağız.

7. Kadınlar zayıf karakterlidir.

7. Kadınlar zayıf karakterlidir.

Başınız sıkışınca saatte 180 km hız ile Valide Sultan'a koşuyorsunuz. Neden acaba bir bok yediğinizde babanızdan saklıyorsunuz? Çünkü babanız dayanamaz değil mi? Kalbine iner maazallah. Fakat anneniz öyle mi, hem durumu hem de sizi kaldırır.

8. Kadınlardan iyi yönetici olmaz.

Tabi canım siyasetten iş dünyasına, şamar yediğiniz her yerde sadece kadın yöneticiler vardı değil mi? Kadın yöneticiye tahammülüm yok demiyorsunuz da 'kadın yönetici olmaz' diyorsunuz. Kadın yöneticinizden size anneniz gibi davranmasını istediğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsiniz. Zamanla atlatırsınız.

9. Kadınlar güce tapar.

Ay buraya bir milyon kahkaha gelecek. Abi buyur emrin olurlar, ağabey öl de ölelimler, baba sen ne diyorsan odurlar, reisler, uğruna ölünecek liderlere biat çoğunlukla sizin taraftan değil de nereden? Siz yapınca dava insanı, biz yapınca KİDİNLİR GİCİ TİPİYİR!

10. Kadınlar rekabetçidir.

Allah'a şükür tuttuğumuz takım için adam öldürecek rekabet seviyesine daha gelmedik. Size de nasip olur inşallah.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tabii ki konuyu anlamak için eğitim videomuz: Uğur Işılak’a göre kadının fıtratında erkeğe köle olmak var!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1434
285
113
76
47
29
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

kadınlar bunları yapmaz diyen yok zaten. konu, erkekler bunları yapmazmış gibi gösterilmesi. davranışların cinsiyete vurulması durmalı artık. klon değiliz ki... Devamını Gör

Autumn Owen

Kadın-erkek ayrımı yapmayan biriyim ama sonda konuşan lavuk erkek olabilir fakat adam değildir. Siz siz olun erkekle adamı karıştırmayın.. Asıl konuya gelece... Devamını Gör

yeldas

ne demiş neşet baba : kadınlar insandır, biz de insanoğlu..