Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Kadınlara Neleri Yakıştırıyor?

etiket Erkekler Kadınlara Neleri Yakıştırıyor?

Kadınon.com
20.08.2014 - 18:53 Son Güncelleme: 20.08.2014 - 20:09

Erkekler Kadınlara Neleri Yakıştırıyor

Kadınlar sadece bir gün giyecekleri gelinliğin modelini bile senelerce planlar.

Dışarı çıkarken ne giyeceğim derdinizi bir nebze olsun azaltmak istiyorsanız bu haberden yararlanabilirsiniz.

Güneş gözlükleri

Güneş gözlüğü seçiminiz tarzınızı yansıtır. Erkekler bu durumu severler, yine de suratınızın tamamını kaplayan büyük gözlüklerdne pek hoşlanmadıklarını söyleyebiliriz.

Belden bollaşan elbiseler

Bu şirin elbise modelleri erkeklerin kadınlarda en hoş buldukları modellerden biri. Sizi çıtı pıtı ve masum gösterdiklerinden beylerin ilgisini de her daim çekeceklerdir.

Skinny jeanler

Bunların içinde nasıl göründüğünüzü az çok biliyorsunuz. Bacak ve popo bölgenizi adeta harika gösteren bu pantolonları erkeklerin beğenmeyeceğini söylemek saçmalık olurdu.

Kol aksesuarları

Bileklikler ve saatler de beylerin kadınlarda beğendikleri detaylardan biri. Aksesuar seçiminiz sizi tarz sahibi gösterirken, zevkinizi de gözler önüne sermiş oluyor.

Sandaletler

Tamam spor ayakkabılarınız çok rahat olabilir, ama özellikle şu aylarda pedikürlü tırnaklarınızı gösterebilir ve ayaklarınıza onları serin tutacak bir fırsat tanıyabilirsiniz. Sizi spor ayakkabılı halinizden daha çekici bulacaklarını söyleyebiliriz.

Kaynak: http://www.kadinon.com/moda/erkekler-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilinmeyen

Çok saçma, ben sandalet sevmem mesela. Bence kadınlar spor ayakkabı ile daha güzeller. Ama kol aksesuarları kısmı doğru, kol saati kadınlara çok yakışıyor. B... Devamını Gör