Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Güzel Kadınlarının Olduğu 15 Ülke

etiket Dünyanın En Güzel Kadınlarının Olduğu 15 Ülke

cakyz
05.07.2015 - 16:19 Son Güncelleme: 05.07.2015 - 19:10

Dünyada öyle ülkeler var ki, bu yerlerde bir erkek olarak bulunmak size cennetteymişsiniz hissi verebilir. Dünyanın en güzel kızları nerede diyorsanız sizin için bir içerik hazırladım. 

Nereye baksanız güzel bir kadınla karşılaştığınız bu ülkelerde bulunabilmeniz dileği ile;

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Filipinler

15. Filipinler

Filipinler birçok güzellik yarışmasında zirveye oynamasıyla tanınıyor. Güzelliğin yanısıra, Filipinli kadınlar tatlılıkları, şefkatleri ve ailelerine verdikleri önemle de tanınıyorlar. Bir erkek daha ne ister?

14. Birleşik Krallık

14. Birleşik Krallık

Birleşik Krallık artık tamamen farklı ırkların oluşturduğu bir toplumdan meydana geliyor. Beyaz tenlisinden çekik gözlüsüne, esmerinden ince bellisine, bu ülkeden çıkan kadınlar çeşitlilikleriyle dikkat çekiyorlar. Günümüzde birçok ünlünün buradan çıkmasına şaşırmamak lazım.

13. Avustralya

13. Avustralya
İçeriğin Devamı Aşağıda

Avustralyalı kadınlar oldukça farklı bir görünüşe sahip. Onları keskin yüz hatlarından hemen farketmek mümkün. Onların güzelliği, dünyanın dört bir tarafından gelen göçmenlerin oluşturduğu ortak bir güzellik.

12. Amerika Birleşik Devletleri

12. Amerika Birleşik Devletleri

Sağlık ve teknoloji alanındaki gelişmelerden de faydalanarak, Amerikalı kadınlar kendilerine çok iyi bakıyorlar ve sağlıklı kalıyorlar. Bu da onları daha da güzelleştiriyor haliyle. Miami veya New York sokaklarında dolaşırsanız, güzellikten başınız dönebilir.

11. Kanada

11. Kanada

Çok-kültürlü bir toplum olmasından dolayı, Kanadalı kadınlar farklı genleri taşıyor ve ortaya çok farklı, kendine özgü bir güzellik çıkıyor. İngiliz ve Fransız kanı taşıyan Kanadalı kadınlar, yeri geldiğinde ayaklarınızı yerden kesebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Hollanda

10. Hollanda

Hollandalı kadınlar içeriğimizde daha yüksek bir sırayı hak ediyor olabilirler. Eğer haksızlık ettiysek kusura bakmasınlar çünkü açık tenleri, renkli gözleri ve uzun boylarıyla, dünyanın en güzel kadınları Hollanda'dan çıkıyor.

9. İtalya

9. İtalya

İtalyan kadınları tanımlamanın en iyi yolu belki de 'klasik' sözcüğünü kullanmak. İtalyanların çoğu Türk kadınlarına biraz benzer; kahverengi gözler ve esmer tenleri ile oldukça güzeldirler.

8. Venezuella

8. Venezuella
İçeriğin Devamı Aşağıda

Venezuella toprakları adeta güzel kadınlara boğulmuş. Dünyanın en güzel kadınları genelde bu topraklardan çıkıyor. Onların güzelliği standart Avrupa güzelliğinden oldukça farklı ve sıradışı bir estetiğe sahip.

7. Rusya

7. Rusya

Ülkemizde ünlü olan Rus kadınları aslında dünyada da ünlü ve en güzel kadınlardan biri olarak kabul ediliyorlar. Uzun boyları, sarı saçları ve beyaz tenleriyle, Rus kadınlarına 'hayır' demek neredeyse imkansızdır.

6. Kolombiya

6. Kolombiya

Venezuella topraklarından çok da uzak olmayan Kolombiya, asıl Güney Amerikalı güzelliğinin ortaya çıktığı yerlerden bir tanesi. Brezilya ile beraber, bu kıtanın en güzel kadınları Kolombiya'dan çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Arjantin

5. Arjantin
en.mercopress.com

Arjantinli kadınların güzelliği yalnızca fiziksel yapılarından değil, aynı zamanda zeki bakan gözlerinden ve havalarından geliyor. Eğer gün gelir de bir Arjantinli kadınla tanışırsanız, ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

4. Danimarka

4. Danimarka

En güzel Avrupalı kadınların adeta yuvası olan Danimarka, belki de içeriğimizde daha yüksek bir yerde olmayı hak ediyor. Ortalamanın üzerinde boyları, orijinal ve has duruşları ile, Danimarkalı kadınlar tam aşık olunacak cinsten.

3. Ukrayna

3. Ukrayna
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ukraynalı kadınlar Ruslara benziyor ama açıkcası, daha güzeller. Rus kadınlarında olan tüm özelliklere sahip olmanın yanısıra, daha çekici yüz hatlarına ve fiziksel ölçülere sahipler.

2. Brezilya

2. Brezilya
s992.photobucket.com

Brezilya dünyanın en güzel kadınlarına ev sahipliği yapıyor. Dünya kupası maçlarında Brezilyalı taraftarları görenler bilir; bu kadar çekici olmak gerçekten çok zor. Onların en belirgin özelliği incecik kalçaları ve güneşte yanmış lokum gibi tenleri.

1. İsveç

1. İsveç

Tartışmalı olsa da, birçok kişi hak verecektir: Dünyanın en güzel kadınları İsveçlidir. Onları güzelliği neredeyse gerçek dışıdır. Uzun boylu, ince ve yumuşak tenleri ile, İsveçli kadınlar her erkeğin hayallerini süsleyen cinsten kadınlardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
810
410
363
304
133
127
126
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çağrı

Bir an birinci sırada Türkiye çıkacak diye korktum mk.

Dilek Yılmaz

Saçma. Bence en güzel kadınlar Doğu'nun kadınlarıdır. İranlılar, Hintliler... Hindistanlı kadınların gözlerindeki güzellik dünyanın başka hiçbir yerinde yok ... Devamını Gör

Ahmet Emre Dağlı

ingiltere dunyanin en cirkin kadinlarina sahip ulkedir , guzel dedikleriniz arnavut yada balkan asillidir