Görüş Bildir
Haberler
Erkek Tanımlama Testine Göre Duygusal Zekan Ne Kadar Gelişmiş?

etiket Erkek Tanımlama Testine Göre Duygusal Zekan Ne Kadar Gelişmiş?

Cemal Saffet
24.12.2017 - 15:00

Bu testimizde sana 10 erkek fotoğrafı veriyoruz ve erkekleri tanımlamanı istiyoruz. Testin sonunda duygusal zekanın ne kadar gelişmiş olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duygusal zekan almış başını gidiyor!

Sana sorduğumuz erkeklere yaptığın tanımlamalara göre senin duygusal zekan oldukça gelişmiş! Duyguların gücüne olan inancın çok kuvvetli. Ama senin için sadakat ve dürüstlük de olmazsa olmazlardan. Çevrendekilerle ilişkilerinde güvene çok önem veriyorsun. Arkadaşların birbirleri için olumsuz şeyler düşünebilmesi sana çok itici geliyor. İlişkilerine çok önem verdiğin için empati yeteneğin de çok gelişmiş. İnsanların ne hissettiklerini kolaylıkla anlayabiliyorsun. Duygusallığın Einstein’ısın!

Nokta atışı tespitlerin var!

Sana sorduğumuz erkeklere yaptığın tanımlamalara göre senin duygusal zekan ortalamanın üzerinde. Duyguların hayatının her aşamasında ne kadar ağır basarsa bassın yeri geldiğinde duygularını kontrol altına alıp mantıklı karar verme konusunda çok iyisin. Her şeyden önce kendini çok iyi tanıyorsun ve bu da ilişkilerinde her zaman doğru adımlar atmanı sağlıyor. Çevrendeki insanların hislerini tahmin edebiliyor onları tatmin edecek yollar izliyorsun. Çevrende gelişen her olayı başarıyla gözlemleyip, takip edebiliyorsun. Bu sayede çevren kalabalık değil ama çok sağlam dostlukların var. Gerçekten kusursuz bir duygusal zeka!

Duygusallık sana göre değil!

Sana sorduğumuz erkeklere yaptığın tanımlamalara göre senin duygusal zeka ile pek işin yok. Mantığı bir kenara bırakıp duygularınla kararlar almak pek sana göre değil. Sen daha rasyonel ve sağlam adımlar atmayı istiyorsun. Düşüncelerini ve hissettiklerini söylemekten asla çekinmiyor ve karşındakilerden de aynı tutumu sergilemelerini bekliyorsun. Sen hayatını duyguların esiri olmadan kontrol edebilen hislerini yönetebilen bir karaktersin. Çevrende gelişen olayları başarıyla takip edip, analiz ediyorsun. Mantıklı kararların ve doğru seçimlerinle çok mutlu olacağına eminiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
896
368
184
115
47
38
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın