Görüş Bildir
Haberler
Erkek Arkadaşınızın En İyi Arkadaşınızın Eline Su Bile Dökemeyeceği 22 Durum

etiket Erkek Arkadaşınızın En İyi Arkadaşınızın Eline Su Bile Dökemeyeceği 22 Durum

Dolores Haze
02.04.2016 - 21:30

İşte erkek arkadaşınızın, en iyi arkadaşınızın yanında sönük kaldığı 22 durum:

Kaynak: http://elitedaily.com/life/your-best-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi yemeği sipariş ettiğinizi önemsemez.

Bahçe salatası veya kocaman bir cheeseburger... En yakın arkadaşınız sipariş ettiğiniz yemek konusunda iğneleyici yorumlar yapmaz, çünkü diyet yaparken neler çektiğinizi ve arada bir kendinizi şımartmaya ihtiyaç duyduğunuzu bilir.

2. Güzel olduğunuzu söylediğinde ona inanırsınız...

Çünkü size sizinle yatmak istediği için iltifat etmediğini bilirsiniz.

3. Denediğiniz giysiyi beğendiğini dile getirdiğinde de...

Erkek arkadaşınız, alışveriş sürecinden sıkılarak, aslında üstünüzde gerçekten güzel durmayan bir kıyafeti çok beğendiğini söyleyebilir. En iyi arkadaşınız ise asla...

4. Aranızda yaşanan sorunlar sizi terk etmesine yol açmaz.

Erkek arkadaşınızla zor zamanlar geçiriyorsanız, bu çoğunlukla ayrılığın yakın olduğu anlamına gelir. En iyi arkadaşınızla ise yaşadığınız sorunların üstesinden gelmesini bilirsiniz.

5. Duygularınızı sizden daha yoğun hisseder.

En iyi arkadaşınızı üzgün görmek çok yaralayıcıdır. Aranızda o kadar güçlü bir empati bağı vardır ki, belki siz onun yaşadıklarına ondan daha çok üzülürsünüz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Giyim tarzınızı takdir ettiğinde sizi çok mutlu eder.

Erkekler genellikle 'seksi' buldukları kıyafetleri beğenirler ve aslında üstünüzdekilere değil, göğüsleriniz ve kalçalarınıza iltifat ederler. En iyi arkadaşınızın ise hayranlık duyduğu şey tarzınızdır.

7. Hastalıkta ve sağlıkta yanınızdadır.

Kusarken yanınızda olup saçınızı tutan en iyi arkadaş imgesi tanıdık geliyor, değil mi?  Erkek arkadaşınız bu konuda pek de istekli değildir açıkçası...

8. Gıcıklık yapıp, her şeyden şikayet ettiğiniz zamanlarda sizi tolere eder.

8. Gıcıklık yapıp, her şeyden şikayet ettiğiniz zamanlarda sizi tolere eder.

Bazen, mızmızlanmak ve gıcık davranmak gelebilir içinizden. Erkek arkadaşınız bunu itici bulurken, en iyi arkadaşınız sizin de bu halinizden memnun olmadığınızı bilir ve siz yatışına kadar anlayışlı davranır.

9. Çılgın yönünüzü takdir eder.

Hem de yatakta da 'çılgın' olabileceğinizi düşündüğü için değil.

10. Ancak gerçekten "manyak" gibi davrandığınız zamanlarda da bunu size söylemekten çekinmez.

Erkek arkadaşınız size 'Manyak mısın?' derse, büyük ihtimalle kıyameti koparırsınız öyle değil mi? Ancak, bu yorumu en iyi arkadaşınız yaptığında durup düşünmeniz ve 'Ya haklı galiba...' demeniz olasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Regl döneminde olup olmadığınızı sorduğunda çıldırmazsınız.

Çünkü o da bunun nasıl bir şey olduğunu biliyordur ve amacı sizi iğnelemek değildir.

12. Size ne zaman yalan söylemesi gerektiğini bilir.

Yalan söyleyen bir erkek arkadaş, ya bir şeyler saklıyor ya da sizi aldatıyordur. En iyi arkadaşınızın size söyleyeceği en büyük yalan ise, bir gece kulübünde buluştuğunuzda, elbisenizi beğenmese de beğendiğini söylemektir. Evde olsanız, muhtemelen gerçeği söyleyecek olan dünyalar tatlısı bu insan, artık dışarıda olduğunuz için size gerçeği söyleyip keyfinizi kaçırmaz.

13. İlişki geçmişinizi iyi bilir ve sizi ileride benzer hatalar yapmaktan korumaya çalışır.

Erkek arkadaşınız elbette yaşadığınız her romantik karşılaşmayı bilmez. En iyi arkadaşınız ise eski sevgililerinizle yaşadığınız her sorunu detaylarıyla hatırlamaktadır. Bu yüzden gelecekte yapacağınız seçimlerde, incinmemeniz için elinden gelen yardımı yapar.

14. Neyin hasta olmanıza sebep olacağını çok iyi bilir.

'İyi hissetmiyorum.' dediğinizde erkek arkadaşınız durumu pek kavrayamayabilir ama en iyi arkadaşınız muhtemelen 'Milkshake mi içtin? Karnını ağrıtıyor, biliyorsun...' gibi nokta atışı bir yorum yapar.

15. Berbat göründüğünüzde sizi yargılamaz.

Erkek arkadaşınız dışarıda çılgınca eğlendiğiniz bir gecenin sabahında korkunç göründüğünüzü düşünebilir. En iyi arkadaşınız ise buna dikkat bile etmez, 'Hadi dışarıda kahvaltı edelim.' kafasındadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sarhoş olup saçmaladığınızda hemen sizi yargılamaz.

Masaların üzerine çıkıp dans da etseniz, arkadaşınız sizin hala mükemmel bir sevgili olabileceğinizi düşünürken, maalesef erkek arkadaşınız pek de aynı duyguları paylaşmıyor olabilir.

17. Birlikte yalnızca kızların zevk alacağı şeyleri yapabilirsiniz.

Birlikte manikür yaptırmaya gitmek ve hafif bir romantik komedi izlemek çok eğlencelidir.

18. Tuvalete girdiğinizde kapıyı açık bırakmanıza izin verir.

Erkek arkadaşınız ise hiç tuvalete gitmiyorsunuz gibi davranmaktadır.

19. Size mesaj atmayı unuttuğunda, trip attığını düşünmezsiniz.

Erkek arkadaşınız mesafeli davranmaya başladığına paniğe kapılırsınız. Ne oldu? Mesajıma neden cevap vermedi? Aynı durum en iyi arkadaşınızla yaşandığında ise, o cevap verene kadar mesaj atar, hatta evinin yolunu tutarsınız. Böyle bir durumda erkek arkadaşınız psikopat olduğunuzu düşünebilirken, en iyi arkadaşınız bunu normal karşılar.

20. Aranızda yollar olması, ilişkinizin bittiği anlamına gelmez.

Uzun mesafe ilişkileri zordur, çünkü sevgilinize dokunamazsınız. Bu da birbirinizden soğumanıza veya yersiz kıskançlıklara sebep olabilir. En iyi arkadaşınızla ise, dünyanın öbür ucunda dahi olsa hala iletişimi koparmazsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Onun yanında istediğiniz gibi davranabilirsiniz.

Romantik ilişkilerde, özellikle de ilişkinin ilk dönemlerinde, karşınızdakinin sizi 'mükemmel' olarak görmesi için çabalarsınız. Ancak, bu her zaman mümkün değildir. En iyi arkadaşınız sinirli, üzgün, huysuz veya bakımsız olmanıza, yani onun yanında o an nasıl hissediyorsanız öyle davranmanıza izin verir ve sizi yargılamaz.

22. Her zaman yanınızda olacağını bilirsiniz.

Çünkü her türlü zorluğa birlikte göğüs gerdiniz ve o sizin bu dünyada en çok güvendiğiniz insan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
398
240
113
19
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Niye berbat görünsün ki? Öyle saçı başı dağınık, makyajsız daha güzel bence. Hem sürekli sevgili modunda olmaz zaten, ilişkileri sıkıcı yapan o. Çok iyi iki ... Devamını Gör

Mavi Kedi

Bunları yanında yapamadığınız, yani kendiniz olamadığınız birisi ile birlikte iseniz sorun sizsiniz. Sizi, siz olduğunuz için seven biri ile, makyajınız olma... Devamını Gör

katilice

Yoo canısı.. Tam tersi durumlarda var. Verdiğin örneklere bakılırsa benim en yakın arkadaşım sevgili gibiyken,sevgilim en yakın arkadaşım gibi. Bu bence şans... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

:))))))))))))))lşgjuyhflş kankiii yine birilerine kaymışsın. Nese kendini bozmadan devam.