Görüş Bildir
Haberler
Erkan Petekkaya'yı Çıldırtan Acun Ilıcalı Sorusu! "O Mikrofonu Alır Sana Ne Yaparım Biliyor Musun?"

Erkan Petekkaya'yı Çıldırtan Acun Ilıcalı Sorusu! "O Mikrofonu Alır Sana Ne Yaparım Biliyor Musun?"

Müge Kakşi
17.07.2021 - 19:30

Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'nın kanalında verilen müzik ödülünü Kerimcan Durmaz'ın alması Erkan Petekkaya'yı bir hayli kızdırmıştı. Oldukça sinirlenen Petekkaya sosyal medyadan Acun Ilıcalı'yı adeta topa tutmuştu. Kısa süre önce oynadığı Kırmızı Oda dizisinden de ayrılan Petekkaya geçtiğimiz gün yer aldığı '15/07 Şafak Vakti' adlı filmin basın toplantısında soruları yanıtladı. Bir muhabirin sorduğu Acun Ilıcalı sorusu ise Erkan Petekkaya'yı oldukça öfkelendirdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı Sorusuna Çok Sinirlendi

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı Sorusuna Çok Sinirlendi

Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayımlanan bir ödül töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesini eleştiren Erkan Petekkaya, uzun bir süre gündem olmuştu. Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh' ifadelerini kullanmış, kısa bir süre sonra da rol aldığı Kırmızı Oda dizisinden ayrılmıştı.

Son olarak, yer aldığı '15/07 Şafak Vakti' filminin basın toplatısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Petekkaya, bir muhabirin 'Acun Beyi eleştirmiştiniz. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?' sorusu üzerine çok sinirlendi.

TV100'den gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, soruyu soran muhabirin mikrofonunu alan ve 'O mikrofonu alır sana ne yaparım biliyor musun?' sözlerini kullanan Petekkaya, 'Bu gecede sorulacak bir soru mu bu?' diye isyan etti. Petekkaya'nın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kaynak...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın