Görüş Bildir
Haberler
Erkan Petekkaya Kerimcan Olayıyla İlgili Özel Açıklama Yaptı! "Söylediklerimin Arkasındayım"

Erkan Petekkaya Kerimcan Olayıyla İlgili Özel Açıklama Yaptı! "Söylediklerimin Arkasındayım"

Müge Kakşi
06.06.2021 - 17:45

Geçtiğimiz günlerde TV8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz'a verilen ödül Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya'yı oldukça öfkelendirmişti. Petekkaya o akşam Acun Ilıcalı'ya adeta ateş püskürmüş ve bir gün sonra da sosyal medya hesabından üslubu ile ilgili özür dilemişti. Dün TV100'e özel açıklama yapan Petekkaya Kerimcan olayıyla ilgili söylediklerinin arkasında olduğunu belirtti. İşte Erkan Petekkaya'nın açıklamaları...

Kaynak: https://www.tv100.com/erkan-petekkaya-kerimcan-durmaza-tv8de-odul-verilmesi-nedeniyle-yaptigi-elestirilerin-ardindan-konustu-bu-acun-ilicalinin-sucu-soylediklerimin-arkasindayim-haber-556055

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Söylediklerimin Arkasındayım"

"Söylediklerimin Arkasındayım"

Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan Erkan Petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulundu.

Söylediklerinin arkasında olduğunu ifade eden Petekkaya şu ifadeleri kullandı:

Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim. Bu olmaz, bizim çocuklarımız var. Türk Hava Yolları'nın tuvaletinde mastürbasyon yapmış bir adam bu. Hiçbir görevli bu olayın peşine düşmedi. Daha sonra karşımıza şarkıcı olarak çıktı. Elbette cinsel tercihine saygımız var.

Bir yayıncı kuruluş ödül verdiği kişiye dikkat etmeliydi ama şunu belirtmem lazım, söyleyeceklerimi sert söylemişim. Haklıyken haksız duruma düşmüşüm. Bu Acun'un suçu. Kanala laf ediyorum ama kanal Acun'un kendi adıyla özdeşleştiği için laf ona gidiyor. Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak?

Bir kez daha söylüyorum; Bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim.

Erkan Petekkaya'nın Sosyal Medya Paylaşımı

Erkan Petekkaya'nın Sosyal Medya Paylaşımı
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın