Görüş Bildir
Haberler
Erkan Baş: "AKP'liler Yenilgiyi Hissetti, Bavullarını Toplamaya Başlayacaklar..."

etiket Erkan Baş: "AKP'liler Yenilgiyi Hissetti, Bavullarını Toplamaya Başlayacaklar..."

Ulaş
07.03.2023 - 23:01

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, katıldığı programda cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasının ardından yaşanananlar için 'Dünden beri AKP'lilere baktığım zaman, onların da yenilgiyi hissettiğini görüyorum, onlar da artık yavaş yavaş bavulları toplamaya başlayacaklar' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Erkan Baş, AK Parti sonrası süreci de işaret ederek şu ifadeleri kullandı 👇

AKP’lilerin yenilgiyi hissettiğini ve bavullarını yavaş yavaş topladıklarını görebiliyorum. Ancak Türkiye’nin tek problemi bu değil. İkinci yüzyıla gerideki sorunlarımızı çözme sorumluluğuyla girmeliyiz.”

"İktidardan kurtulma arzusu yüzde 70'lere ulaşmış durumda..."

“Bunu bozan şey ne? ‘O terörist, bu Alevi, bu Sünni’ demek bu enerjiyi bozuyor. İktidara kalsa hepimiz teröristiz. Bu bayat edebiyatı bırakalım.”

Baş, iktidarın neden hesap vermesi gerektiğini de programda açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soma’da 301 madencinin ölümüne sebep olanlar hesap vermek zorunda. Suçlu olan küçük bir güruh var. Onlar hesap vermek zorunda ki, 20-30 yıl sonra kimse onların yaptıklarını yapmayı akıllarından bile geçirmesin.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
75
11
8
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Brezilya seçimlerinde şu cümle kullanılmıştı "Bu seçim cennetin kapılarını açmak için değil, cehennemin kapılarını kapatmak için" 45 bin insanımızın hayatını... Devamını Gör

serdarce

Konu tamamen budur. Unutmayalım, unutturmayalım! INSANLARIMIZ BOŞ YERE ÖLDÜLER! Ruhlarına huzur diliyorum!

justatraveller

başkanlık için Kılıçdaroğluna vericem fakat parti kısmında TİP'e vermek doğru geliyo.erkan baş gibi bir figürün mecliste olmasını istiyorum.

Florida28

Tipe bakma Oy verirken Tip e bak Yada hdp ye

Unfortunate soul

Bu ulkeyi rayina oturtsa oturtsa tip oturtur o yuzden mecliste oyum kesinlikle onlara. Hicbir sekilde ayristirici ya da goz boyayici siyaset yapmiyorlar neys... Devamını Gör