Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan ve Putin'den 'El-Bab' Görüşmesi

Erdoğan ve Putin'den 'El-Bab' Görüşmesi

Onedio Medya
25.11.2016 - 19:35 Son Güncelleme: 25.11.2016 - 20:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, El Bab’da Türk askerlerinin şehit olmasına neden olan saldırıyla ilgili olarak bugün telefon görüşmesi yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarına göre, görüşmede ikili ilişkiler ve Suriye'deki son durum konuşuldu. İki lider, El Bab'da Türk askerlerinin saldırıya uğraması konusunda fikir ve bilgi alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e Türkiye'nin Suriye'deki operasyonlarının terörle mücadele konusundaki kararlılığını gösterdiğini ifade etti ve Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı duyulduğunun da altını çizdi.

İki lider Halep'teki insani koşulların iyileştirilmesi konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

Kremlin, görüşmenin Türk tarafının talebi üzerine gerçekleştiğini bildirdi. Putin'in şehit olan askerlerle ilgili Erdoğan’a başsağlığı dilediği de belirtildi.

2 günde 5 asker şehit olmuştu

2 günde 5 asker şehit olmuştu

Perşembe günü El Bâb bölgesinde, Türk askerlerini hedef alan saldırıda 3 asker şehit olmuş, 10 asker yaralanmıştı. TSK, 'Saldırının rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendiriliyor' açıklamasını yapmıştı. 

Perşembe akşam saatlerinde ise, 7 Türk askerinin yaralandığı duyurulmuştu. TSK, askerlerin IŞİD'in attığı havan mermisiyle yaralandığını belirtmişti. 

Cuma günkü açıklamaya göre, Fırat Kalkanı'nda iki günde toplam 5 asker şehit oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Asad'ı yanına alacağına karşına alırsan sadece o değil orospu doğurması PKK ve PYD gelir anasını siktiğim ABD'nin ve onun orospu çocuğu AB'nin silahlarıyla a... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

http://2.1m.yt/f1NJQ6n.jpg

Atsız

Zaten Rusyanın işi.