Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Seçim Talimatlarını Verdi: Haziran Ayından İtibaren Mitinglere Başlayacak

Erdoğan Seçim Talimatlarını Verdi: Haziran Ayından İtibaren Mitinglere Başlayacak

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP'li milletvekili ve belediye başkanlarına seçim talimatı verdiği öğrenildi. Erdoğan'ın haziran ayı itibariyle il il miting düzenleyeceği ifade edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimler için harekete geçtiği, milletvekillerine ve belediye başkanlarına ‘sahada olun, halka dokunun talimatı’ verdiği aktarıldı.

İl il açılışlar yapacak

İl il açılışlar yapacak

Milli Gazete'den Bünyamin Güler'in haberine göre, Erdoğan 1 Haziran’dan itibaren başta bölge, daha sonra ise il il açılışlar adı altında mitingler yapacak.

Açılışlar adı altında sahaya çıkacak olan Erdoğan’ın bu girişimi bir yıldan fazla süre bulunan seçime hazırlık olarak değerlendirildi. İktidarın seçime erkenden hazırlanması bir taraftan da erken seçim hazırlığı olarak da yorumlandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
51
45
6
5
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoess

Bu gidişle hazreti, kutsal, yüce, süper kahraman, başbuğ, başkumandan, imam, mareşal, halife-i bin süvari, ninja, komando, samuray, kung-fu üstadı, kral, imp... Devamını Gör

Orçun

Ekonomisti unutmuşsun!

Yok ismim

Gidiyor gitmekte olan. Gittiği günü milli bayram ilan edelim ya da utanç günü falan 20 yılın hatırına 🥳

celineee

Yok canim niye utanc gunu olsun bence milli kurtulus bayrami olarak kutlanmali, 20 yillik cahiliye devrinin sona ermesi serefine :)

Emre Öztürk

çok acayip değil mi? aslında yapılması gereken ekonomiyi kötü hale getirdiği için kenara çekilip bırakması lazım. ama hala yönetmek istiyor kazanmak istiyor.... Devamını Gör