Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın 'Boykot' Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan Öneri: 'Emine Hanım Çantasını Sarayın Bahçesinde Yaksın'

etiket Erdoğan'ın 'Boykot' Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan Öneri: 'Emine Hanım Çantasını Sarayın Bahçesinde Yaksın'

Ulaş
27.10.2020 - 15:38

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarına yönelik boykot çağrısına değinen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Emine Hanım'ın çantası var. Onu da sarayın bahçesinde yaksın, 'Protesto ediyorum' desin' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun bu önerisine sosyal medyadan 'Bu şakalar zaten Twitter'da yapılıyor' eleştirisi geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılan pandemi toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrılmamasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, 'Bir sindirememişlik var burada. Başarıyı sindiremiyorlar. Yani demokrasiyi sindiremiyorlar' dedi.

Valilere tepki gösteren Kılıçdaroğlu, 'Valiler gerekçe uydurmaz. Gerekçe uyduracak bir pozisyona düştüysen kusura bakma sen vali değilsin. Koltuk için onurunu satan vali olmaz' ifadelerini kullandı

Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Erdoğan'ın boykot çağrısı da vardı: 'Emine Hanım çantasını yaksın.'

CHP liderinin sözlerine Twitter'dan eleştiri geldi 👇

CHP liderinin sözlerine Twitter'dan eleştiri geldi 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
95
27
20
18
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kicije1604

kendimi bildim bileli kılıçdaroglu ve erdogan var, çok sıkıldım. Ülke bu ikisinin malı mı, miras kavgası mı yapıyorlar yıllardır?

bbwear

sen C.başknının yerinde olsan şu muhalefetin(hepsi dahil) gitmesini istermiydin?

Twenty Eight

RTE ve Kemal Kılıçdaroğlu veya herhangi bir siyasetçi arasında hiçbir fark göremiyorum ben, siz görüyor musunuz? Hepsi koltuk sevdalısı, hepsi bağnaz, hepsi ... Devamını Gör

Why Freud

Yorum yapanlar, bence işi biraz yanlış anlamışsınız ve düz bakmışsınız. Adam "Emine Erdoğan çantasını yaksın derken" ciddi ciddi yakmasını istemiyor. Diyor k... Devamını Gör

birilerikonusur

Ya savunma Allah aşkına şu gerizekaliyi neresinden bakarsak bak ahmak. biz anlamadık mi ne demek istediğini de açıklama yapiyosun bir de ciddi ciddi.