Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Faiz Açıklaması: 'Kuduruyorlar'

Erdoğan'dan Faiz Açıklaması: 'Kuduruyorlar'

Batuhan
29.11.2021 - 14:14

Türkmenistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi gündemiyle ilgili önemli mesajlar verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her zaman düşük faizi savunduğunu ve bu konuda taviz vermeyeceğini söyleyen Erdoğan, 'Faiz lobileri kuduruyor' dedi. Asgari ücretle ilgili kararın, görüşmelerin akışına göre verileceğini kaydeden Erdoğan, 'Asgari ücret arttı diye işçi çıkarma gibi bir durumla karşılaşacağımızı da zannetmiyorum' diye konuştu.

"Göreceksiniz enflasyon inşallah seçim öncesi nerelere düşecek"

"Göreceksiniz enflasyon inşallah seçim öncesi nerelere düşecek"

Erdoğan'ın yaptığı açıklamaların ana başlıkları şöyle: 

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz bu işi başaracağız. Göreceksiniz enflasyon inşallah seçim öncesi nerelere düşecek; çok açık net bütün delilleriyle her şeyiyle ortada.' dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başta kamu bankaları olmak üzere yatırım yapacaklara gerekli destekleri vermeye hazırız. Yeter ki yatırım yapın, yatırımlarınızı büyütün ve istihdam oluşsun.' diye konuştu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Görüşmelerin akışına göre kararımızı hayırlısıyla vereceğiz. Asgari ücret arttı diye işçi çıkarma gibi bir durumla karşılaşacağımızı zannetmiyorum.' ifadesinde bulundu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, '(Asgari ücret) Alt gelir grupları başta olmak üzere tüm kesimlerin şartlarını iyileştirmek için mücadele ediyoruz. Kimsenin mağdur olmasına müsaade etmeyiz.' dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, '(Stokçuluk) Arkadaşlara söyledim eğer cezai müeyyideleri düşükse, bunları artırmak suretiyle bu işin üzerine gidelim.' açıklamasında bulundu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, '(Rusya-Ukrayna gerilimi) Gerek Ukrayna’yla gerek Sayın Putin’le bu görüşmeleri geliştirerek bunun çözümünde payımızın olmasını isteriz.' diye konuştu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, '(BAE ile ilişkiler) Şubat ayı içerisinde benim bir iadeiziyaretim olacak. Geniş bir heyetle gideceğim ve bazı adımları güçlü şekilde atacağız. 10 milyar dolarlık yatırım planı sundular. Bunu uygulamaya koyarak farklı bir geleceği inşa etmiş olacağız. Güzel gelişmeler olacak.' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
54
47
5
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Alahını seven bana kuduz aşısı yapsın, dolar 7 lirayken 4 liradan dolar satan Halkbank'tan dolar alamadım kuduruyorum. "Para az değil, hırsızlar çok kalabalı... Devamını Gör

Gorkem Aydın

😂 gel , ben yaparım 😂

Halil Değerli

Gerçekten millet kudurdu... ... Herkes seni ısırmak istiyor.... ... 🤪😡😠

Solucanlı Gübre

Su kafaya ulasmak icin ne yapmak gerek ya ulke sartlarindan dolayi kafayi siyirdik biz cunku rte nin kafasi guzelmis 😅