Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Avrupa'da, Amerika'da Raflar Boş, Bizde Bolluk Bereket Yoluna Devam Ediyor'

Erdoğan: 'Avrupa'da, Amerika'da Raflar Boş, Bizde Bolluk Bereket Yoluna Devam Ediyor'

Millet Bahçesi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ana muhalefet bir şeyi unutuyorlar: Biz Cumhur İttifakı olarak emin adımlarla yarınlara ilerliyoruz. Şu anda İngiltere'de, Avrupa'da, Amerika'da raflar boş. Bizde bolluk bereket yoluna devam ediyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni'nde konuştu. Yarın İstanbul'da yapılacak Atatürk Kültür Merkezi açılışı hakkında konuşan Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na da Millet Bahçesi yapılacağını duyurdu.

Konuşmasında muhalefete de seslenen Erdoğan 'Ana muhalefet ve beraberindekiler bir şeyi unutuyorlar. Biz Cumhur İttifakı olarak emin adımlarla yarınlara ilerliyoruz. Şu anda İngiltere'de, Avrupa'da, Amerika'da raflar boş. Bizde bolluk bereket yoluna devam ediyor fakat nankörlere ne anlatırsan anlat, anlamazlar. Gözleri var görmez, kulakları var duymaz. Dili var, hakkı söylemez. Onun için biz Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam ediyoruz. Ülke olarak milli mücadeleden sonra en kritik atılıma ulaşmamıza çok az kaldı. 'ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın o açıklaması 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
80
69
6
5
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
artuditu

Kaptan onlarda para var alıyor, boşaltıyorlar.. Bizde para yok alamıyoruz amk.

Pasif Kullanıcı

raflardaki ürünleri alamadığım için sorun bende mi yani:D ben ne nankör biriymişim meğer:D

Mert Polat

millet alamayınca raflarda dolu kalıyor