Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Özel'den Erdoğan'a Hatırlatma: 4 Çocuğu da Yurt Dışında Okudu

etiket CHP'li Özel'den Erdoğan'a Hatırlatma: 4 Çocuğu da Yurt Dışında Okudu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kendi evlatlarını Paris’e Londra’ya, Brüksel’e Washington’a gönderip şatafat içinde yaşattılar. Milletin çocukları Anadolu'da açlığa yoksulluğa ölüme terk edildi' sözlerine tepki gösterdi. Özel, Erdoğan'ın dört çocuğunun da yurt dışında okuduğunu hatırlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı bir törende 'Kendi evlatlarını Paris’e, Londra’ya, Brüksel’e, Washington’a gönderip, en iyi eğitim kurumlarında okutup, lüks ve şatafat içinde yaşattılar; Anadolu ve Trakya’nın pırlanta gibi çocuklarını göz göre göre ölüme ittiler. Anadolu'nun, Trakya'nın çocuklarını yokluğa, fakirlere hatta göz göre göre ölüme terk ettiler. Biz bu oyunu bozduk. Şu anda 81 ilimizin tamamında üniversitelerimiz var mı?' ifadelerini kullandı.

"Dört çocuktan Türkiye'de okuyan yok"

"Dört çocuktan Türkiye'de okuyan yok"

Erdoğan'a yanıt bugün CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den geldi. Erdoğan'ın dört çocuğunun da yurt dışında okuduğunu belirten Özel 'Kim yollamış, vallahi kendi yollamış. Sümeyye Erdoğan üniversiteyi Indiana Üniversitesi'nde okudu. Bilal Erdoğan Indiana Üniversitesi'nde okudu. Ahmet Burak Erdoğan Londra'da okudu, Esra Erdoğan Indiana Üniversitesi'nde okudu. Yani, 'kendi çocuklarını yurt dışında okuttular, milletin çocuğu perişan oldu' dediği kendisi. Dört çocuktan Türkiye'de okuyan yok' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
249
94
53
6
5
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trabuzeni

Hem de Paralı özel okullarda

Ayşe Haseki

O okulların ve çocukların masrafları da dostlar tarafından karşılanmış ya

Ferdi Çelik

Bunları kabul eden ülkenin toprağını skm

Turgut Güler

Montaş yeenim montaş, hep dıj güjlering yalanları bunlaa bizi içten yıkmak istiyolla dik dur eelme ümmet seninle