Görüş Bildir
Haberler
Erdal Şeyda Lafçı Kimdir Mesleği Ne? Erdal Şeyda Lafçı Niye Vefat Etti?

Erdal Şeyda Lafçı Kimdir Mesleği Ne? Erdal Şeyda Lafçı Niye Vefat Etti?

Türkiye, dün akşam Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yaşanan kazayı konuşuyor. Bir zaman en popüler gruplarından Hepsi’nin solisti Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’nın içinde bulunduğu araç, İstanbul-İzmir yolunda kaza yaptı. Erdal Şeyda Lafçı, olay yerinde hayatını kaybederken, Gülçin Ergül ise hastaneye kaldırıldı. Son gelen bilgiler, Gülçin Ergül’ün sağlık durumunun iyi olduğu yönünde. Türkiye’nin konuştuğu kazada hayatını kaybeden Erdal Şeyda Lafçı kimdir, mesleği nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yaşanan kazanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki korkuluklara çarparak durabildi. Sürücü Erdal Şeyda Lafçı, kaza yerinde hayatını kaybetti, şarkıcı Gülçin Ergül hafif yaralandı. Gülçin Ergül, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Erdal Şeyda Lafçı Kimdir?

Erdal Şeyda Lafçı Kimdir?

Erdal Şeyda Lafçı, Roka Tekstil'in kurucusu olarak biliniyor. Snob Magazin’in özel haberine göre; ‘Hepsi’ grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine solo olarak devam eden Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı iş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile aşk yaşamaya başladı. 

Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı iş insanı Erdal Şeyda Lafçı ile aşk yaşadığını geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın