Görüş Bildir
Haberler
Gülçin Ergül Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden Gündemde? Hepsi’nin Üyesi Gülçin Ergül’ün Son Durumu…

Gülçin Ergül Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden Gündemde? Hepsi’nin Üyesi Gülçin Ergül’ün Son Durumu…

Bir zamanların en çok sevilen gruplarından Hepsi’nin solisti olarak ünlenen Gülçin Ergül, geçirdiği trafik kazası ile gündemde. Gülçin Ergil’im sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile birlikte içinde olduğu araç, Balıkesir’ın Susurluk ilçesinde kaza yaptı. Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybederken, Gülçin Ergül ise hastaneye kaldırıldı. Gülçin Ergül’ün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaşanan bu üzücü haber sonrasında ‘Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşındadır ve neden gündemde?’ soruları internette araştırılıyor. İşte Hepsi’nin solisti Gülçin Ergül’ün hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülçin Ergül ile 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi iş insanı Erdal Şeyda Lafçı’nın aracı, dün akşam saatlerinde İzmir-İstanbul yönünde seyir halindeyken aynı yöne giden TIR’ın dorsesine çarptı. Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybederken, şarkıcı Gülçin Ergül ise hastaneye kaldırıldı. İşte internetin gündeminde Gülçin Ergül’ün hayatı ve kariyeri…

Gülçin Ergül Kimdir?

Gülçin Ergül Kimdir?

30 Ekim 1985 doğumlu Gülçin Ergül 36 yaşında. Ergül, Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna ve Çocuk Korosuna seçildi. Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Midas’ın Kulakları, Kral ve Ben, Turandot gibi oyunlarda uzun süre çocuk sanatçı olarak yer aldı. 

Orta ve lise öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde gördü. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünü tamamladı.

Britney Spears, Mariah Carey, Kylie Minogue,Justin Timberlake gibi dünya starları ile uzun yıllar çalıştı ve çok sayıda önemli koreograf ve eğitmen ile birçok dans tarzında çalıştı. 

Gülçin Ergül'ün müzik alanında birçok ödülü bulunuyor.

Kazanın Detayları Burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın