Görüş Bildir
Haberler
Entrikaların Bitmek Bilmediği Kısmetse Olur Evinin Akıllara Kazınan İlginç Karakterlerinin Burçları Nedir?

Entrikaların Bitmek Bilmediği Kısmetse Olur Evinin Akıllara Kazınan İlginç Karakterlerinin Burçları Nedir?

Entel Feridun
04.09.2022 - 13:32

Yayınlandığı 2015 yılından bu yana eski popülerliğini koruyan evlilik programı Kısmetse Olur uzun bir süre unutulacak gibi görünmüyor! Yıl 2022, hala yarışmacılar arasında geçmiş eski kavgaları izleyip şaşırıyoruz, dönen entrikaları ve adayların birbirinin ayağını kaydırmak için yaptıklarını gördükçe gülmekten kendimizi alamıyoruz. 

Kısmetse Olur ekranlardan ayrıldıktan sonra her ne kadar kurgu mu, gerçek mi, tartışması şüpheli kalmış olsa da onları izlemek birçoğumuz için kafamızı boşaltmak gibi bir şey! Üstelik Kısmetse Olur adaylarının her biri kendine özgü karakterleri ile seyirciyi ekrana bağlamayı da başarıyor. 

Peki gelin birlikte Kısmetse Olur’un özgün kişilikli unutulmayan karakterlerinin burçları neymiş bir bakalım! Onların yaptıklarını duyunca zaten burcuna hak vereceğinize inanıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. Eser West: Kova burcu

27. Eser West: Kova burcu

Eser programa kendine özgü tavırları ve düşünceleri ile damgasını vurmuş yarışmacılardan bir tanesi. Yarışma boyunca Cansel’le yaşadıkları büyük aşkta Eser oldukça marjinal ve aşık halleri ile izleyenleri mest etmişti. Üstelik zeki ve esprili mizacı da Kova burcu olduğunun belirgin göstergesiydi. Kimseye karışmaz, yalnızca dostları ve sevgilisi ile birlikte olmak için çaba gösterirdi. Burnu havada gibi görünen oysa akıllıca verilmiş kararları ile duruşuna hepimizi hayran bıraktı. Cansel’i ve sevenlerini en zor anlarda güldürmeyi başarabilmesi de Kova burcu erkeğinin şeytan tüyü, diyelim!

26. Cansel Çördük: Terazi burcu

26. Cansel Çördük: Terazi burcu

Eser’in burcunu öğrendikten sonra Cansel ile olan ve finale kadar giden soluksuz aşklarının sebebi ancak Kova ve Terazi uyumu olabilirdi, diyoruz! Terazi burcu kadını olarak Cansel kendisine ya da başkasına yapılan her haksızlıkta tırnaklarını çıkardı. Cansel’i program boyunca ya Eser’e sıcacık gülümsemesiyle ya da onlara zarar vermeye çalışanlara kaşlarını çatması ile hatırlıyoruz. Çünkü o bir Terazi kadını! Haksızlığı ve kötü niyetli insanlara asla fırsat vermezken bir kaplana, sevdiği kişilere karşı ise kediye dönüşebiliyor!

25. Emre Ubeyli: Koç burcu

25. Emre Ubeyli: Koç burcu

Kısmetse Olur evinin sert ve maço erkeği Emre Ubeyli’nin burcu olsa olsa Koç olabilirdi. Emre evde yaşadığı ilişkilerde genellikle baskın roldeydi. Özellikle Ayça ile olan ilişkisinde oldukça buyurucu ve sert tavırları vardı çünkü güvensizlik ve belirsizlik Koç burçlarının acelecilik damarına basar. Sabırsız Koç burçları bunu dışarıya öfke olarak yansıtır. Oysa Hazal ile ilişkisinde kendisini ne kadar törpülediğini görüyoruz. Maçoluğu ve sertliği gitti adeta Koç burcu Emre’den geriye bir kuzu kaldı! Bu ilişki finale kadar devam etti.

24. Ayça Beğen: Aslan burcu

24. Ayça Beğen: Aslan burcu

Doğrusu Ayça Ekin Beğen, hayranlarının taktıkları isim ile “Ayçaliçe” olsa olsa Aslan burcu olabilirdi. Hata dahi olsa, yaptığının daima arkasında duran Ayça, Emre ile ilişkisinin bitmesi pahasına kuyruğunu indirmedi! Onu hep dik duruşlu ve inatçı halleriyle hatırlıyoruz. Kendisi bir ateş burcu kadını çekiciliğinden ve bakımından da asla ödün vermiyor. Bir Koç erkeği olan Emre ile ilişkisinde istese de alttan alan taraf olamazdı. Çünkü onu yönetebilecek erkek biraz zor bulunur!

23. Hazal Atabek: İkizler burcu

23. Hazal Atabek: İkizler burcu

Hazal, Kısmetse Olur evine “Emre” diye girdi, Emre ile birlikte çıktı. Bir İkizler burcu için tuhaf bir kararlılık olsa da burcunun özelliklerini en çok onun karakterinde gözlemleyebiliyoruz. Emre’ye ilk andan itibaren oldukça cool ve eğlenceli davrandı. Ayça ile aynı evde olmasına rağmen ve Ayça’nın Emre ile arasını bozacak hareketler yapmasına rağmen her şeye gülüp geçti. Eğer o an ciddi birisi olsaydı çoktan olay çıkmış, Ayça ile saç başa girmişti ancak İkizler kadını coolluğu işte…

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Ceyda Kırıcı: Koç burcu

22. Ceyda Kırıcı: Koç burcu

Ceyda’yı Kısmetse Olur evindeki sürekli ağlayan, çok konuşan ve dengesiz ruh hali ile hatırlıyoruz. Ancak ne yaparsa yapsın daima dik duruşunu göstermiş yarışmacılardan bir tanesiydi. Koç burcu çapkınlığı mı, denir yoksa Koç inadı mı, bilinmez ama Adnan ile seviyeli ilişkisi bir anda eski sevgilisi ile görüştüğü için bitiverdi. Bir de üstüne Adnan’ın kendisine anlattığı sırrını ekranlarda söyledi. Muhtemelen bir Koç kadını olarak sivri diliyle intikam aldı ama hiç istifini bozmadı, helal olsun!

21. Adnan Kızıltaş: Balık burcu

21. Adnan Kızıltaş: Balık burcu

Adnan’ın entrika sever ve fişnikçiliğinin sebebi belli oldu! Kendisi bir Balık burcu… Bir anı bir anını tutmayan, çabucak rutinden sıkılan ve başına bela almayı seven erkek tipi. Adnan Kızıltaş bu eğlenceli özelliklerinin yanı sıra adam gibi adam, oluşu ile seyircinin takdirini de kazandı. Ailesine ve köklerine düşkün, gerçekten bir yuva kurmak isteyen ancak hayalleri duya düşen bir erkek başka ne burcu olabilirdi ki?

20. Didem Delen: İkizler burcu

20. Didem Delen: İkizler burcu

Didem Delen, Adnan’ın gönlünü sonradan gelip kazanan ve kara bulutları bir anda dağıtan gelin adayı oldu. Didem, Adnan’la ilk başlarda görüşürken hem kızlar evinde hem erkekler evinde çok sakin, sessiz ve uyumlu gibi görünüyordu, İkizler burcunun iletişim yeteneklerini ve krizleri yönetme konusundaki beceresini takdir edersiniz… Adnan’la ilişkisi başladıktan sonra ise Didem adeta yavrusunu korumaya çalışan bir kaplan gibi yırtıcılığını göstermeye başladı. Çünkü İkizler burcu…

19. Nur Erkoç: Balık burcu

19. Nur Erkoç: Balık burcu

Kısmetse Olur evinin en sessiz ve ılımlı insanının burcu başka ne olabilirdi ki? Her Balık burcu kadını gibi Nur, evde birçok erkek adayı tanıyarak ve bir de Semih gibi maço birisi ile ilişki deneyerek Balık burcu olduğunu hepimize ispatladı! Hayır, Nur’cuğum sana şöyle hem eğlenceli hem çapkın hem de aile babası olacak birisi lazım, diye düşünürken karşısına Batuhan çıktı. Ve sadece arkadaşız, diye takıla takıla programda evlendiler, işte Balık burcu olmak!

18. Batuhan Cimilli: Akrep burcu

18. Batuhan Cimilli: Akrep burcu

Nur’un hayatının aşkı Batuhan Cimilli bir Akrep erkeği. Programda çıkan gece kulübü görüntülerinde başroldeydi, “Biz sadece eğlendik”, dedi sustuk; programda ilişkisini gizli gizli yaşadı, sonra bir de üstüne evlenip, çocuk yaptı, yine sustuk! Ama belliydi bu adamın Akrep burcu olduğu, der ve susarım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Aycan Varış: Koç burcu

17. Aycan Varış: Koç burcu

Programın ikinci sezonunda Onur Yüksel ile uzun soluklu bir aşk yaşayan Aycan Varış, geçirdiği sinir krizlerinden ve öfke nöbetlerinden açıkça belli oluyordu ki Koç burcu kadınıydı. Koç burcu kadını gibi aşkına sahip çıkmak istese de ne yazık ki sinirleri buna el vermiyordu. Zaten yarışmada da bir sağlık sorunu olduğunu açıklamıştı. Bu Koç burçlarının agresifliği ve ateşli dünyası ne olacak, böyle?

16. Onur Yüksel: Koç burcu

16. Onur Yüksel: Koç burcu

Aycan Koç burcu, derken sevgilisi Onur’un da Koç burcu olduğunu öğrenince yapboz birleşmiş gibi oldu. Yahu be adam bu kız size saldıran hater’larla mı uğraşsın, yoksa seninle mi? Onur Yüksel de en az Aycan Varış kadar sinirliydi ancak daha duygusal bir yanı olduğunu da söylemeden edemeyiz. Aycan her kriz geçirdiğinde koşarak aştı merdivenleri ve sevdiğinin yanında oldu!

15. Melis Buse Betkayan: Balık burcu

15. Melis Buse Betkayan: Balık burcu

Programın enlerinden olan Melis Buse Betkayan bir Balık burcudur. Entrika ve fişnik konusunda Adnan ile yarışırlar. Her ikisinin de Balık burcu olması da ayrıca şaşırtıcı elbette! Bu ikiliyi koy bir eve oynasınlar, demişler. Gerçekten öyle olmuş! Melis programda bir türlü kendine göre birisini bulamadı. Onun yerine etrafa sataşmayı ve ağlama krizlerine girmeyi tercih etti. Bir gün iyi, bir gün kötü ruh hali de buna işaret ediyor, zaten!

14. Erdem Dalfidan: Balık burcu

14. Erdem Dalfidan: Balık burcu

Erdem ile Melis’in hikayesi neden hüzünlü bitti, şimdi anlayabiliyor musunuz? Balık burcu erkeği Erdem hassasiyet ve romantizm beklerken; Balık burcu kadını Melis ruh halini bir türlü dengeleyemedi ve ikisi de kaybolup gittiler. Erdem ise tekrar Nur’la olmayı denese de yapamadı, yine hayal kırıklığı yine Balık burcu erkeği…

13. İlkay Karaoğlan: Koç Burcu

13. İlkay Karaoğlan: Koç Burcu

Melis ile bir iyi bir kötü bir ilişki yürüten İlkay Koç burcuydu. Melis’in dengesiz ruh halini anlayamıyordu bu nedenle her defasında birbirlerine giriyorlardı. Ancak Melis ne kadar dengesizse İlkay da onun kadar dengesizdi. Bu nedenle bir ayrı bir barışık devam ettiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Hazal Babalık: Balık burcu

12. Hazal Babalık: Balık burcu

Hazal Babalık, Semih ile harbi bir ilişki yaşayan, duygularını açıkça ifade eden ve romantik bir yarışmacıydı. Hazal’ın Balık burcu olduğu aşkına sahip çıkışından ve güvenilirliğinden belli oluyor.

11. Semih Kurtulmuş: Balık burcu

11. Semih Kurtulmuş: Balık burcu

Semih, Kısmetse Olur evinin en maço erkeklerinden bir tanesiydi. Öyle sert duruşuna bakmayın o bir Balık burcu. İçindeki romantiği dışarı çıkarabilen bir kadın olmalıydı. Melis ile kısa süreli denemesi olumsuz oldu, Nur’dan da o potansiyeli göremedi ve hatta en yakın arkadaşı ile arasına giren bir kadın hikayesi ortaya çıktı. Balık burcu erkeği işte…

10. Mehtap Taşkıran: Boğa burcu

10. Mehtap Taşkıran: Boğa burcu

Mehtap Taşkıran, Kısmetse Olur programında kızına baba olacak ve kendisini sahiplenen bir aday aradı. Mehtap dobra ve inatçı halleri ile tam bir Boğa kadınını yansıtıyordu ancak ilişkilerinde karşısına umduğu gibi birisi çıkmayınca kaybolan hayallerine üzülmekle kaldı.

9. Murat Özbakan: Balık burcu

9. Murat Özbakan: Balık burcu

Murat Bey, Duygu Hanım ile seviyeli ve Mehtap ile dolu dizgin bir aşk yaşadı. Bir Balık burcu erkeğinin yapabileceği gibi piknikler hazırladı, sevdiğine yemekler yaptı ve başından aşağı güller döktü. Ancak Balık burcu erkeğinin aşkta şanssızlığı hüküm sürmeye devam etti… İlişkileri ayrılıkla sonuçlandı.

8. Tankut Denker: Boğa burcu

8. Tankut Denker: Boğa burcu

Tankut, dans ve sanat ile ilgilenen, Kısmetse Olur erkekler evinin en nahif ve anlayışlı erkeğiydi. Elbette, Venüs’ün güzellik ve aşk anlayışını yansıtan bir Boğa burcu olacaktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Daniela Grajdeanu: Akrep burcu

7. Daniela Grajdeanu: Akrep burcu

Daniela, Kısmetse Olur evinde Cansel ve Melis gibi yakında arkadaşlarından ihanet mi görmedi, aşkı ile arasına başka kadınlar mı girmedi… Danieala tıpkı bir Akrep burcu kadını ihaneti gördü, aşkı tattı. Düşmanları peşini bırakmadı ve bir türlü sempati kazanamadı. Çünkü öyle bir derdi olmadı… Çünkü o başına buyruk ve gizemli bir Akrep kadını…

6. Gamze Göktürk: Başak burcu

6. Gamze Göktürk: Başak burcu

Gamze Göktürk programa sert mizacı ve dobra söylemleri ile damga vurmayı başardı. Ancak Gamze’yi bir türlü adayıyla göremedik. Çünkü bir Başak burcu gibi armudun sapı, üzümün çöpü, diye diye aday bırakmadı kendine…

5. Serhan Çeliker: Yengeç burcu

5. Serhan Çeliker: Yengeç burcu

Evlilik programına girmiş olmasına ve üstüne birkaç kişi ile tanışma yolunu denemiş olmasına rağmen işte eski sevgilisiyle yaşadıklarını unutamamış onu geri isteyen Yengeç burcu erkeği Serhan! Serhan aşkını Koç burcu sevgilisi Fatma’ya ispat etmek için elinden geleni yaptı ve kazanan o oldu.

4. Fatma Nisan Kala: Koç burcu

4. Fatma Nisan Kala: Koç burcu

Tıpkı bir Koç burcu kadını gibi ilişkisinde ipleri eline almayı başarmış Fatma güzelliği ile de dikkatleri çekti. Yarışmaya aşkı için savaşmak uğruna geldi ve elini tutup çıktı!

3. Berker Türker: İkizler burcu

3. Berker Türker: İkizler burcu

Vee Kısmetse Olur’ damga vuran olaylar silsilesine imza atmış bir isim Berker Türker! Berker, ikinci sezonda Gözde Deniz ile birlikteyken ve henüz ilişkileri bitmemişken bir anda programa eski yarışmacılardan bir tanesi olan Serap Gürbüz ile girdi. Gözde ile konuşması sırasında bunu itiraf edip, Gözde’nin gözleri önünde Serap’ın elinden tutup programı terk etti. Hangi burç diye merak ediyor muydunuz, yoksa İkizler erkeği olduğuna zaten emin miydiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Serap Gürbüz: Yengeç burcu

2. Serap Gürbüz: Yengeç burcu

Gözde’yi hiçe sayıp, sevgilisi Berker ile el ele programdan çıkıp giden Serap’ın burcu ise Yengeç…

1. Gözde Bozacı: Kova burcu

1. Gözde Bozacı: Kova burcu

Hem arkadaşından hem sevgilisinden kazık yiyen ve yalnız kalan Gözde’nin burcu ise Kova…

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
8
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın