Görüş Bildir
Haberler
Engelli Vatandaşa, 'Erdoğan'a Diktatör Dedin' Gözaltısı: '1 Milyon Mehmet' Gözaltına Alındı!

Engelli Vatandaşa, 'Erdoğan'a Diktatör Dedin' Gözaltısı: '1 Milyon Mehmet' Gözaltına Alındı!

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medyada '1 Milyon Mehmet' olarak tanınan ve yüzde 80 engelli olan Mehmet Bucak'ın bir sokak röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Diktatör' dediği için gözaltına alındığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Murat Ağırel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Yok artık… Mersin halkı Mehmet ağabeyi tanır,sever. Garibandır . Mehmet ağabeyin Yüzde 80 engeli var. Kendisine ‘’TV Kent’’ mikrofon uzatıp ‘’seçimler ile ilgili ne düşünüyorsunuz ‘’ diye bir soru sormuş. Mehmet ağabey verdiği cevap nedeni ile sabah evinden gözaltına alınmış.' ifadelerini kullandı.

Gazeteci Murat Ağırel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Yok artık…  Mersin halkı Mehmet ağabeyi tanır,sever. Garibandır .  Mehmet ağabeyin Yüzde 80 engeli var.  Kendisine ‘’TV Kent’’ mikrofon uzatıp ‘’seçimler ile ilgili ne düşünüyorsunuz ‘’  diye bir soru sormuş. Mehmet ağabey verdiği cevap nedeni ile sabah evinden gözaltına alınmış.' ifadelerini kullandı.

Mehmet Bucak'ın siyasetle ilgili herhangi bir şey bilmediğini belirten Ağırel, 'Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bakan sanan biri Mehmet abi. Kullandığı ‘’Diktatör’’ kelimesinin dahi anlamını bilmeyen hatta olumlu bir anlamı var sanan biri. Mersin Emniyeti de çok iyi tanır, bilir. Bu kadar da olmaz artık.Yazıktır ,günahtır, ayıptır.' dedi.

Mehmet Bucak'ın gözaltına alınmasına neden olan röportaj 🎥

Muhabirin 'Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?' sorusuna cevap veren Bucak, 'Ben Tayyip Erdoğan diyorum' cevabını verdi. Muhabirin 'Neden?' sorusu üzerine Bucak, 'Neden Tayyip Erdoğan? Çünkü, Tayyip Erdoğan 'diktatör' olduğu için...' diyerek cevap verdi.

Çekilen başka bir videoda kendisine dışarıda 'konuşma yasağı' getirildiğini söyleyen Bucak, 'Diktatörün' ne demek olduğunu bilmediğini dile getirdi. 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
21
13
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Yok canım ne münasebet.Diktatör olsa kendisine diktatör diyen apar topar gözaltına alınırdı 😑

bana na

yok daha memeler dünyanın en naif en ponçik en demokrat en liyakatli ennn adil reis-i cuhuru hazretleri bizde iftiradır bu kesin fetocular gözaltına almıştır

ömer

Mersinde çoğu kişinin ve mersin emniyetinin bile tanıdığı sevdiği zararsız birisi gidip sorsanız diktatör kelimesinin anlamını bile bilmiyordur yazık günah yaa…