Görüş Bildir
Haberler
Enemy Unknown Android Oyunu

Enemy Unknown Android Oyunu

Orhan Akman
19.11.2014 - 04:25 Son Güncelleme: 19.11.2014 - 11:12

Enemy Unknown Android Oyunu

Mobil oyun piyasasındaki hareketliliğe yeni bir ürün daha eklendi. NBA 2K serilerinin yapımcılarından 2K Games firması, 2014 yılının en iddialı oyunlarından birini geliştirdi. Enemy Unknown Android Oyunu , oyunculara gelişmiş bir oyun tecrübesi sunan çok fonksiyonlu bir strateji oyunu. Bu oyun, Android markette, akıllı telefon ve tabletlerden oynanabilmektedir. 3.6 GB’lık bir boyuta sahip oyunun kalitesi de boyutu kadar yüksek. Öyle ki, bir stateji oyununda alışık olunmadığı kadar görsel kalite ve efekt ile mobil oyun piyasasında alışık olunmadığı kadar da sürükleyicilik, bu oyunda vaat ediliyor.

Enemy Unknown oyununun temel amacı, uzaylıların işgal ettiği dünyayı kurtarmak. Bu amaçla kurulan ekibin başında yer alıyorsunuz ve uzaylılarla mücadele ediyorsunuz. XCOM adlı bu askeri ekip, bütün dünya hükümetlerinin birleşimiyle kurulmuş ve seçkin askerleri içerisinde barındıran bir ekip. Bu ekibin lideri olarak belirlediğiniz savaş stratejileriyle uzaylıları ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Bunu yapabilmek, uzaylıların kullandığı teknolojileri sizin de keşfedip kullanabilmenize bağlı. Ayrıca; sıra tabanlı savaş sitemine sahip olan Enemy Unknown’da birliklerin hareketlerini tek tek belirliyor ve düşmanın tepkilerine karşı stratejik olarak hareket ediyorsunuz. Savaşlarda elde edilen başarılar, oyunda yeni silahlar kullanabilmenizi, daha donanımlı askerlere sahip olabilmenizi sağlıyor.

Uzaylı teması, ilk çıktığından bu yana oyun severler arasında bir hayli ilgi gördü. Dolayısıyla oyun firmaları da bu temaya yöneldi. Doksanlı yıllardaki UFO: Enemy Unknown ile başlayan uzaylı temalı oyun serileri, o tarihten bu yana sıklıkla yapılmakta ve geliştirilmektedir. Bu serinin günümüzdeki temsilcisi olan Enemy Unknown, uzaylı temalı oyunlar arasında en sürükleyici ve kalitelisi olma iddiasını taşıyor. Ayrıca mobil oyunlar alanında da günümüzde oyun severlerin tam anlamıyla memnun kaldığı bir oyun bulmak oldukça güç.

Mobil cihazların oyun için kullanılabilirliğinin sınırlılığı bunda en önemli faktör. Enemy Unknown’da bu da düşünülmüş ve oyunun mobil cihazlarda oynanılabilirliği maksimum seviyeye çekilmiş. Kısacası Enemy Unknown, strateji oyunları içerisinde grafik kalitesi ve mobil cihazlarda oynanabilirlik açısından çok başarılı bir örnek sunuyor. Oyun severlerin bu oyuna ilgi duyacağını şimdiden kestirmek hiç de zor değil.

Kaynak: http://nasilyapalim.com/enemy-unknown...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın