Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğin Şekeri Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

etiket En Sevdiğin Şekeri Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

Markete gidip tatlı bir şeyler alırken elin her zaman raflardaki hangi şekerli abur cubura gider? Favori şekerlemen senin hakkında bazı ipuçları veriyor olabilir. Tabii ki katiyen doğrudur diye kimse savunacak değil ama belki de yediğin şeker çevrene bu izlenimleri veriyordur, kim bilir?

Kaynak: 1

1. Jelibon

1. Jelibon

Eğer bu şekerli jelatinlerden bir ısırık almak için can atıyorsan kalbinde hala bir çocuk yaşatıyorsundur. Sen iyimser birisin ve etrafın, senin gibi düşünen dışa dönük birçok insanla çevrili. Çoğu arkadaşın da seni sıcak, sadık ve hayat dolu olarak tarif eder.

2. Lolipop

İlişkilerde, platonik veya romantik olsun, ilk adımı atacak kişi sen değilsin. Bunun yerine, birini tanımak için vakit ayırmayı ve ona aşina olana dek açılmamayı daha doğru buluyorsun.

3. Bitter çikolata

Bitter çikolatanın bilinen birçok faydası göz önüne alındığında, sağlıklı biri olduğun düşünülebilir. Böyle bir tatlıyı seçmek, olgun ve gerçekçi bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Büyük ve gereksiz partiler yapmak yerine arkadaşlarınla samimi toplantılar düzenlemeyi seversin.

4. Renkli drajeler

4. Renkli drajeler

Renkli kabuklarla kaplı çikolatalar, devam etmen gereken birçok seyahat için mükemmel bir seçimdir. Renkli draje severler maceraperesttir ve her an yolculuğa çıkmaya hazırdırlar.

5. Şekerli sakızlar

5. Şekerli sakızlar

'Nasıl bu kadar enerjik olabiliyorsun?' sorusu, her gün birilerinden duymaktan sıkıldığın bir sorudur. Hırslı ve nadiren sabırlı olabilen bir yapın var. Gece ne kadar az uyumuş olursan ol, alarm çaldığı anda yatağından fırlayabilen nadir insanlardansın.

6. Fıstık ezmesi

6. Fıstık ezmesi

Sen cesur, iddialı ve bağımsızlığına önem veren birisin. Neyi istediğini biliyorsun ve peşinden gitmekten korkmuyorsun. Bazen, korkutucu veya erişilemeyen biri olarak görülürsün ancak aslında küçük çevrendeki herkes için çok sadık bir arkadaşsın.

7. Şekerleme

7. Şekerleme

Enerjik, nazik ve uyumlu bi insansın. Harika bir çocukluk geçirmiş olman olası. Duygularınla hareket edersin ve böyle olmayan kişilere her zaman tavsiye verirsin. Arkadaş grubunun bekçisisin diyebiliriz: Bir problem olduğunda herkes ilk sana koşar ve tavsiyeni ister.

8. Meyan kökü

8. Meyan kökü

Sen eski zamanlarda yapılan etkinliklerden çok daha fazla zevk alan bir insansın. Siyah beyaz filmleri, toplu yemek seramonilerini ve basılı kitapları seviyorsun. Kurallar ve dakiklik senin önemsediğin şeyler ve bunları senin gibi önemseyen kişileri her zaman takdir edersin.

9. Tatlı-Ekşi şekerlemeler

9. Tatlı-Ekşi şekerlemeler

Herkes tarafından sınırlarda yaşayan ve cesur kararlar veren biri olarak biliniyorsun. Tam bir eğlence insanısın ve birçok insan seni, tanıştığı en ilginç kişi olarak tarif eder.

10. Fıstık, karamel, çikolata

10. Fıstık, karamel, çikolata

Az da olsa bir sporcu kimliğin vardır. Hafta sonlarını yürüyüş yaparak, spor salonuna giderek veya mümkün olduğunca koşu yaparak geçirirsin. Ya da daha önce bulunduğun spor takımından edindiğin alışkanlıkla daha bir destekleyici, grup odaklı ve sadık yapıya sahipsindir. Ayrıca büyük ihtimalle köpekleri çok seviyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
77
49
25
24
21
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
esocan

Meyan kökü yenecek birşey değil.

ufukdiyoki

Balı kastetmiş. Emiyon.

SekerKadayıf

Valla hangisini en çok seviyorum karar veremedim