Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğin Kahveyi Seç Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

En Sevdiğin Kahveyi Seç Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

miray soysal
11.09.2022 - 14:47

İçtiğiniz kahve kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

  Merak ettiysen, seni teste alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

2. Sıcakkanlı!

Sen fazlasıyla sıcakkanlı bir insansın. Girdiğin her ortamda arkadaş edinebilir, her muhabbete uyum sağlayabilirsin çünkü güler yüzlü ve uyumlusun. Sana veriler işleri güzel yaparsın ama biraz sorumluluk bilinci olmayan bir yapının olduğunu da söyleyebiliriz var. Bu yüzden çevrenizdekiler günlük hayatta yapman gerekenleri her seferinde sana hatırlatmak zorunda kalıyor. Yufka yüreklisin, bal gibi tatlısın ama unutkan olduğun da bir gerçek😘

3. Sakin!

Sakin ve bilinçli bir yapın var. Hayattaki basit şeyleri seviyorsun. Parkta piknik yapmak, kuşları izlemek bile seni mutlu etmeye yetiyor. İnsanların sorunlarını önemser ve çözüm bulmaya çalışırsın. Bu yüzden, insanlar senden tavsiye almak için konuşma ihtiyacı duyar. Onların sırlarını iyi saklarsın, yargılamazsın ve can kulağıyla dinlersin. İnsanlar senin bu ilgini her zaman fark eder ve sana güvenirler.

4. Özenli!

Gelenekçi, özenli ve seçicisin. Çok çalışkan ve disiplinlisin bu yüzden işlerinde başarılısın. Böyle olmayı seviyorsun çünkü bu özelliğin sayesinde yaptığın her işi çok iyi yapıyorsun. Kendi kendini başkalarına anlatmayı ve zamanını boşa harcamayı sevmiyorsun. Hayatı dolu dolu yaşamaktan yanasın. Aile içinde gerginlik ve huzursuzluk olsun hiç istemiyorsun, toparlayıcı konumundasın!

Eğlenceli!

Eğlenceyi seviyorsun ve üretkensin.  Arkadaş canlısı, sosyal konularda başarılı ve yaptığı işe sanat katan birisi olduğunu da söyleyebiliriz. Çevrendeki herkesin işlerini halletmeye, onlar için hayatı kolaylaştırmaya odaklanıyorsun. Senin için ayrıntılar çok önemli. Kendi düşüncelerine de oldukça güvendiğini söyleyebiliriz. Hayatı kendine veya başkalarına zorlaştırmanın anlamsız olduğunu düşünüyorsun, bundan dolayı herkese güzel enerjinle yaklaşmaya çalışıyorsun. Çok doğal ve akıllı bir insansın!

Düşünceli!

Köpüklü, sütlü, şekerli bir tür olan Latte' yi içmeyi tercih ettiğin için genellikle kararsız olmanla öne çıkıyorsun. İki şey arasında kalmak çoğu zaman senin için normal. Çünkü alışveriş yaparken bile tek seferde karar veremiyor ve alacağın şeylerin arasından sadece birine seçmekte oldukça zorlanıyorsun. Çok güzel gülüyorsun. Bilmediğiniz denizlerde yüzmek yerine güvenli limanları tercih ediyorsun çünkü risk hiç sevmiyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
14
5
3
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Türk kahvesi kardeşim canımlı cicimli kahve bize gelmez

Deniz

latteyi seçtim yalnız alâkası yok. bir kere şeker kullanmam, ikincisi gayet kararlıyımdır ve risk almayı severim. uymadı. 😊