Görüş Bildir
Haberler
En Samimiyetsiz Boşanma Açıklaması

En Samimiyetsiz Boşanma Açıklaması

adem kara
29.03.2014 - 12:25 Son Güncelleme: 29.03.2014 - 15:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

En Samimiyetsiz Boşanma Açıklaması

Gwyneth Paltrow ve 12 yıllık kocası ünlü müzik grubu Coldplay'in solisti  Chris Martin aldıkları boşanma kararını geçtiğimiz günlerde açıkladı. Ancak 'Bayan Mükemmel' olarak bilinen Paltrow'un ayrılıkla ilgili açıklaması tepki gördü.

 İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre ünlü aktrisin ayrılık nedenleriyle ilgili olarak söyledikleri samimiyetsiz ve gerçek dışı bulundu. 

Paltrow'un yaptığı açıklamada 'Birbirimize hiç olmadığımız kadar yakınız ve çok seviyoruz. Şu anda sadece bilinçli bir çift olmaktan uzaklaşma durumu yaşıyoruz' ifadelerini kullanması Martin ile ayrılıklarını bile çok güzel, ölçülü ve seviyeli bir olaymış gibi yansıtması olarak yorumlandı. Gwyneth Paltrow daha önce de elitist yaşam tarzı ile ilgili eleştiri almıştı. Paltrow, Goop adlı yaşam tavsiyeleri veren web sayfasında doğru beslenmeden egzersize birçok tavsiyede bulunuyor. Ancak Paltrow'un verdiği tavsiyelere uymak için milyoner bir şarkıcı ile evli milyoner bir oyuncu olmanız gerekiyor. 

Paltrow'un 'Çocuklarıma hazır çorba yedireceğime ölürüm daha iyi' gibi açıklamaları ile sadece varlıklı insanlara hitap eden hayat felsefesi ve bununla ilgili tavsiyeleri uzun süredir eleştiriliyordu. Paltrow'un boşanma açıklaması da aynı nedenlerle samimiyetsiz bulundu.

GAZETEPORT / MAGAZİN

Kaynak: http://www.gazeteport.com.tr/haber/16...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0