Görüş Bildir
Haberler
En Güzel, Kısa ve Anlamlı Günaydın Mesajları: 2021 Yeni Günaydın Mesajları ve Sözleri…

En Güzel, Kısa ve Anlamlı Günaydın Mesajları: 2021 Yeni Günaydın Mesajları ve Sözleri…

Hafta sonunun ilk gününde sosyal medyada en çok aratılan konuların başında günaydın mesajları ve sözleri geliyor. Günaydın mesajı ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ve tüm günlerinin güzel geçmesini sağlayabilirsiniz. Sevgiliniz, aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz ve ister WhatsApp, ister Instagram, isterse Facebook veya kısa mesaj(SMS) ile gönderebileceğinin en yeni günaydın mesajları ve sözleri haberimizde…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

2021 En Yeni Günaydın Mesajları

2021 En Yeni Günaydın Mesajları
  • Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun, günaydın.

  • Günaydının ne kadar yakışıyor sabahlara. Ne merhabanın soğukluğu ne elvedanın burukluğu. O kadar saf ve temiz bir kelime ki, tıpkı senin gibi. Günaydın biricik arkadaşım.

  • Sevgili dostum gecenin yıldızlarıyla ve ay ile vedalaş, parlayan güneşe merhaba de, dilerim o güneş bulunduğun her yerde sana neşe saçsın, günaydın, iyi sabahlar.

  • Özleyiş yalvarış gibidir. Sevgisiz yaşamak ölmek gibidir. Her nerede olursa olsun senin gibi dostumun olduğunu bilmek benim için yaşayış gibidir. Günaydın can dostum.

  • Yılların yaprak solgun gibi dökülüp, sevgilerin buz gibi eridiği ve insanların öz değerlerini yitirdiği şu dünyada güzelliğini kaybetmeyen en güzel insana kucak dolusu sevgilerle. Günaydınlar.

En Güzel ve Kısa Günaydın Mesajları ve Sözleri

En Güzel ve Kısa Günaydın Mesajları ve Sözleri
  • Sabah güneşi gibi etrafı aydınlatan, şeker gibi tatlı, gülümseyen bakışlarıyla herkesi mutlu eden kişi, yeni bir güne daha hoş geldin günaydın.

  • Canım arkadaşım hadi uyan artık. Bugün güneş yeni bir gün için parlıyor. Güneşin parıltısı kadar güzel bir gün geçirmeni dilerim.

  • Güneşin parlak ışıklarıyla doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun. Günaydın.

  • Günaydın, mutlu sabahlar arkadaşım, dileklerinin gerçekleştiği, güzel haberlerin geldiği bir gün geçirmen dileğiyle.

  • Güne iyi başla, üzgün olma, nefret etme, aşkı yaşa, yaşamı sev, dünü unut, ışığını yansıt, ne olursa olsun gülmeyi unutma. Günaydın canım arkadaşım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın