Görüş Bildir
Haberler
En Anlamlı Babalar Günü Hediyesi

En Anlamlı Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
28.05.2014 - 10:06 Son Güncelleme: 28.05.2014 - 10:07

Hayatta değer verdiğiniz kişilere içinizi yarıp onları ne kadar çok sevdiğinizi göstermek istersiniz. Çünkü cümleler içinizde giderek büyüyen sevginizin tarifini yapmakta yetersiz kalır. Babanıza beslediğiniz sevgiyi gözler önüne sermek için de ne yaparsanız yapın her şey az kalır. Yaklaşan babalar gününde babasına en sevgi dolu hediyeyi vermeyi kim istemez ki! Babalar evin reisi olduğu için annelere göre baskınlığı daha fazladır ve babamızla aramızdaki samimiyet annemize kıyasla daha azdır. Ama içinizdeki sevgide hiçbir değişiklik olmaz çünkü babanızın sırtınızı güvenle yaslayabileceğiniz tek erkek olduğunu bilirsiniz. Sizin için, her zaman yanınızda olacağından emin olduğunuz babanıza babalar günü hediyesiolarak verebileceğiniz en anlamlı ürünleri listeledik. Şimdiden hediyenizi almanızı ve babalar gününe son bir hafta kala ' Offf ne hediye alacağım ki ben şimdi' diye kendinizi strese sokmamanızı tavsiye ederiz.

1-) Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun

1-) Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun

Babanıza duyduğunuz sevgiyi sergilemek için sözlükler bile ne kadar yetersiz kalsa da 'Söz uçar yazı kalır' gerçekliğini de insan göz ardı edemiyor. Babanız için hazırlayacağınız anlamlı bir yazının kelimelerinden, babanızla birlikte çekildiğiniz fotoğrafın oluşacağını söylesek? Evet doğru duydunuz, babanız onun için yazdığınız mektubun kelimelerinden fotoğrafınızın oluştuğunu gördüğünde çok duygulanacak ve şaşıracak.

2-) Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata (22 Karakter)

2-) Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata (22 Karakter)

Sizin babanız da çikolataya hiçbir zaman hayır diyemeyenlerden mi? Eğer cevabınız evetse, üzerine 22 karakterlik anlamlı bir mesaj yazdırabileceğiniz bu sütlü harf çikolatalar babanızın alabileceği en makbul hediye olacak gibi gözüküyor :)

3-) Babaya 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

3-) Babaya 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

İçerisinde, bir yılın her gününe yetecek kadar sevgi saçan sözlerin yer aldığı bu kavanoz, gerek işi gerekse okulu sebebiyle babasından uzakta olanların yokluğu aratmayacak kadar anlamlı bir hediye.. ' Ben sevgimi sözlü olarak yansıtamam ' diyenlerdenseniz bu sevgi mesajı dolu kavanoz sayesinde babanıza olan sevginizi kanıtlamanın tam zamanı!

4-) Kişiye Özel Babalar Günü Fotoğraf Baskılı Duvar Saati

4-) Kişiye Özel Babalar Günü Fotoğraf Baskılı Duvar Saati

Zaman, yanınızda babanız olduğu sürece anlam kazanıyorsa babanızla birlikte çekildiğiniz fotoğrafı ve babanız için yazdırmayı düşündüğünüz metni bastırabileceğiniz bu duvar saati sizin için en ideal babalar günü hediyesi olacak.

5-) Babalar Gününe Özel Fotoblog

5-) Babalar Gününe Özel Fotoblog

Fotoğraflar, birlikteliklerin en güzel kanıtıdır. Babanıza birlikte çekildiğiniz dört fotoğrafın yer alacağı ahşap çerçeveli bir fotoblog hediye etmeye ne dersiniz? Üzerine babanıza özel not yazdırabileceğiniz bu fotoblog babanızın bakmaya doyamayacağı hediyelerden biri..

6-) Babalar Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

6-) Babalar Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

Alacağınız hediyenin vitrin süsü olmaktansa babanızın kullanabileceği bir şeyler olması taraftarıysanız, ön yüzüne babanızla birlikte çekildiğiniz fotoğrafı, diğer tarafınaysa babanız için seçtiğiniz anlamlı bir mesajı bastırabileceğiniz bu kupa bardak biçilmiş kaftan! İçine sıcak su koyulmadığı taktirde düz siyah bir bardak, sıcak su ilave ettiğinizde de ( çay, kahve vb. ) fotoğrafınızın ve mesajınızın belireceği anlamlı bir kupaya dönüşen bu ürün babanızı şaşırtmak için hazır!

7-) Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

7-) Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Sizce de babanızı sıradan ya da reklam amacı güden çakmaklardan kurtarmanın zamanı gelmedi mi?  Bir tarafında babanızın fotoğrafı ( ya da birlikte çekildiğiniz fotoğrafın), diğer tarafındaysa babalar gününe özel yazılmasını istediğiniz mesajın yer alacağı bu çakmak sigara kullanan babaların alabileceği en güzel hediyelerden.

8-) Babalar Gününe Özel Babalık Tescil Belgesi

8-) Babalar Gününe Özel Babalık Tescil Belgesi

Alacağınız hediyenin babanızın ihtiyacını giderecek bir şey olmasını istersiniz elbet. Ama düşündüğünüzde babanızın herhangi bir şeye ihtiyacı olmadığı sonucuna varıyorsanız babanıza onu şaşırtacak bu babalık tescil belgesini hediye edebilirsiniz. Babanızı gururlandıracak babalık tescil belgesi çok konuşulacak!

9-) Babalara Özel Dekoratif Taş Baskı

9-) Babalara Özel Dekoratif Taş Baskı

Küçüklüğünüzden beri güçlülüğünden şüphe etmediğiniz babanıza taş gibi bir hediye yakışırdı zaten :) Babanız için belirlediğiniz metnin ve birlikte çekildiğiniz fotoğrafın yer alacağı dekoratif taş baskı 2014 babalar gününde babaları mutlu etmeye aday en anlamlı sürpriz!

10-) Babalara Özel Akrilik Bardak Altlıkları

10-) Babalara Özel Akrilik Bardak Altlıkları

Kim aldığı hediyenin kullanıldığını görmek istemez ki! Siz de babanıza alacağınız hediyenin kullanılabilir bir şeyler olmasına özen gösteriyorsanız babanızın evde, iş yerinde kullanabileceği ve üzerine mesaj yazdırabileceğiniz bu akrilik bardak altlıklarını babanıza hediye edebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın