Görüş Bildir
Haberler
Emniyet, Jandarma ve MSB'den Peş Peşe 'Bildiri' Açıklaması: 'Hükümetimize Sonuna Kadar Sadık ve Bağlıyız'

Emniyet, Jandarma ve MSB'den Peş Peşe 'Bildiri' Açıklaması: 'Hükümetimize Sonuna Kadar Sadık ve Bağlıyız'

TSK'dan emekli 103 amiralin yayımladığı bildirinin yankıları sürüyor. Hükümetin 'darbe çağrışımlı' dediği bildiriye ilişkin Emniyet, Jandarma ve Milli Savunma Bakanlığı'ndan peş peşe açıklamalar geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emekli 103 amiral, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nden çıkılabileceği tartışmaları ile sarıklı ve cübbeli bir amiralin fotoğraflarına yönelik bildiri yayımladı. 

AKP hükümeti bildiriye sert tepki gösterirken savcılık bildiriyle ilgili soruşturma başlattı.

Detaylar 👇

Soylu'nun mesajını paylaştılar: "Biz buradayız!"

Soylu'nun mesajını paylaştılar: "Biz buradayız!"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından 'Biz buradayız! Devletimize, Milletimize, demokrasiye ve hükümetimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız' notu ile birlikte şu mesajı paylaştı:

'Sebepsiz bahane ve hezeyanlar üzerinden yapılan açıklama tam manasıyla geçmişte taşıdıkları sıfatların, devletin ve milletin verdiği şerefin farkında olmayanların demokrasiye, hukuka, devletimize ve milletimize karşı yaptıkları edepsizliktir.'

Soylu'nın paylaşımının aynısı İçişleri Bakanlığı'na bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı gibi kurumların Twitter hesaplarından da paylaşıldı.

MSB: Demokrasimize zarar vermekten başka bir işe yaramaz

MSB:  Demokrasimize zarar vermekten başka bir işe yaramaz

Milli Savunma Bakanlığı ise bildiriye ilişkin, 'Böyle bir bildiri yayınlamanın demokrasimize zarar vermekten, Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemekten ve düşmanlarımızı sevindirmekten başka bir işe yaramayacağı açıktır. Bağımsız Türk yargısının gereğini yapacağına inancımız tamdır' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Açıklamanın tamamı için 👇

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
68
20
11
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Zorla veya hile ile yüce vatanın bütün kaleleri ele geçirilmiş,bütün tersanelerine girilmiş ve vatanın her köşesi doğrudan doğruya işgal edilmiş olabilir.Büt... Devamını Gör

hükümete bağlı olanlar hükümet gittiğinde de gidecek mi? biz unutmayacağız merak etmeyin

V for Valkyr

İktidar değiştiğinde de yeni hükümete böyle sadık kalacak mısınız bakalım... Ya da kaos yaratarak darbe ortamı mı oluşturacaksınız hep birlikte göreceğiz.