Görüş Bildir
Haberler
Emniyet'in Kaftancıoğlu Tweetinin Ardından Gözler Eski A Haber Muhabirine Çevrildi

Emniyet'in Kaftancıoğlu Tweetinin Ardından Gözler Eski A Haber Muhabirine Çevrildi

Emre Ordu
14.05.2022 - 14:05 Son Güncelleme: 14.05.2022 - 14:07

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabından atılan Canan Kaftancıoğlu tweeti sonrası eski A Haber muhabiri Levent Eke sosyal medyada gündem oldu. Eke, Emniyet Genel Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanı olarak atanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyet İstihbarat Dairesi'nin eski Başkanı Sabri Uzun, Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancığlu'na verilen hapis cezasını onamasına tepki göstermişti.

Uzun,  'Kaftancıoğlu, Halide Edip, 23 Mayıs 1919 günü İngiliz işgali altındaki İstanbul Sultanahmet meydanında özgürlük nutku atmıştı. İşgalciler bile Ona, senin gibi ceza vermemişlerdi. Türk kadınlarını sizin şahsınızda kutluyorum' demişti. 

Emniyet Genel Müdürlüğü ise resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Uzun' hedef almıştı. Paylaşılan mesajda 'İstihbarat Daire Başkanlığı yapmış birisinin böyle bir ahlaksızlığı kabul edilemez' denilmişti.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi hesabından böyle bir paylaşım, kamu kurumlarının siyasete alet edildiği gerekçesiyle sosyal medyada eleştiri konusu olmuştu. Diğer yandan bu paylaşım, akıllara A Haber eski muhabiri Levent Eke'yi getirdi. Eke, 2020 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanı olarak atanmıştı. Kimi sosyal medya kullanıları da atılan bu mesajın arkasında Eke'nin olduğunu düşünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
9
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Şıracının şahidini bozacı yapın... ..... Tüm devlet kurumların içini boşaltın .... Geriye çöpten adam kaldı...

k4dir

insanlar resmi tatillerde bile tatillerin uzatılıp uzatılmayacağı konusunda adamın ağzından çıkacak lafı bekliyor. vasıfsız, tek özelliği muhabir ve yandaş o... Devamını Gör