Görüş Bildir
Haberler
Emma Stone, Woody Allen'ın Yeni Filminde Başrol

Emma Stone, Woody Allen'ın Yeni Filminde Başrol

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emma Stone'un ikinci kez başrolde yer aldığı, yeni Woody Allen filminin ismi belli oldu. Sony, filmin bilgilerini açıkladı.

Hollywood’un son dönemde yıldızı çok hızlı yükselen kadın oyuncusu Emma Stone, bir kez daha Woody Allen ile birlikte çalışacak. İnanılmaz Örümcek Adam serisi, Gangster Squad (Suç Çetesi) gibi filmlerle blockbuster yapımlarda rol alan Emma Stone, son olarak bu yılın en iddialı filmlerinden Birdman ve Woody Allen’ın son filmi Sihirli Ay Işığı’nda oynamıştı.

2015 yılında Cameron Crowe’un yazıp yönettiği bir filmde rol alacak olan Stone’un ikinci filmi de belli oldu. Yönetmen Woody Allen’ın yeni filmi Sony Pictures tarafından açıklandı. Dağıtımcılığını Sony’nin üstleneceği Allen’ın yeni filminin adı Irrational Man. Kabaca, Saçma ya da Mantıksız Adam şeklinde çevirebiliriz.

Filmde, hayatının anlamını sorgularken bir öğrencisine aşık olan ve sonrasında hayatı hem iyi hem de kötü olarak değişen bir profesörün hayatı anlatılacak. Profesör rolünde Joaquin Phoenix’i, öğrenci rolünde ise Emma Stone’u izleyeceğiz.

Irrational Man, bu yıl içerisinde, muhtemelen sene sonuna doğru vizyona girecek. Sony, henüz filmin net tarihini açıklamadı. Bu arada filmin çekimlerinin tamamlandığını da belirtelim.

  • Süperkarga
Kaynak: http://superkarga.com/emma-stone-wood...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0