Görüş Bildir
Haberler
Emlak Sektörü Artık Yeni Bir Boyut Kazanıyor

Emlak Sektörü Artık Yeni Bir Boyut Kazanıyor

Emlakhaberi.com
10.12.2014 - 18:12 Son Güncelleme: 11.12.2014 - 09:59

Yeni ve yenilikçi emlak markası olan STARTKEY çalışmalarının %80’ni dijital pazarlama ve teknolojiyle yapıyor. Bu konuda uzman ve eğitimli alt yapısı ile online seminerler verip, emlak dünyasına yeni bir boyut kazandırıyor.

STARTKEY ‘’Emlak’ta Güvenin Anahtarı’’ sloganıyla emin adımlarla büyürken iş ortaklarının da büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmanın mutluluğunu taşıyor.

STARTKEY Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ertuğrul, önümüzdeki 10 yıl içerisinde emlak sektörünün daha da iyi bir yerlere geleceğini ve artık bu işin, kurumsal yapı içerisinde olanlar tarafından para kazanılacağını ifade ediyor.

Müşterilerin % 90 artık daha bilinçli, ne istediklerini bilen, doğru yatırımlar yapan bir kitleden oluştuğunu ve karşılarında eğitimli, kurumsal, prezantabl danışmanların olmalarını istiyorlar.

Müşterilerin, bir gayrimenkulün pazarlama sürecinde, resimlerinden, açıklamalarına, sunumlarına, bölge analizlerine kadar çok dikkat ettiğini söyleyen Soner Ertuğrul, sektörde yenilikleri takip edenlerin para kazanma şansının daha yüksek olacağını ifade ediyor.

Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye’de en çok kazandıran sektörler arasında Emlak sektörü ilk üçe girmektedir. Sizler de bu sektörde olmak istiyorsanız ilk öncelikle yenilikleri takip etmeniz, eğitimli olmanız, teknolojiyi yakından takip etmeniz ve işinizi sevmeniz gerekir.

Bu özelliklere sahip meslektaşlarımızla ve girişimcilerimizle STARTKEY çatısı altında her zaman buluşabileceklerini söyleyen Soner Ertuğrul sektörün artık boyut değiştireceğini ifade ediyor

Kaynak: http://www.emlakhaberi.com/haberler/d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emlak Mimar

Belki de artık https://emlakmimar.com u ziyaret etmenin zamanı gelmiştir.

filket com

Satıcının değil, alıcının ilan verdiği yeni nesil ilan sitesi filket.com sektöre yeni bir soluk getiriyor. https://www.filket.com - Arama O Seni Bulsun!