Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk Kripto Para Piyasası İle İlgili Konuştu! "Bütün Birikiminizi Yatırmak Çok Da Akıllıca Olmaz"

Elon Musk Kripto Para Piyasası İle İlgili Konuştu! "Bütün Birikiminizi Yatırmak Çok Da Akıllıca Olmaz"

Müge Kakşi
07.05.2021 - 21:37

Eskiden yatırım aracı olarak altın ve döviz kullanılırken son zamanlarda teknolojinin de ilerlemesiyle kripto paralar yatırım aracı olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle Bticoin ile hayatımıza giren kripto para birimi son zamanlarda alt coinleriylede oldukça popüler. Kripto para piyasasın da söz sahibi isimlerden biri ise herkesin tanıdığı Tesla'nın kurucusu Elon Musk. Elon Musk'ın tweetleriyle kripto para piyasasında ortaya çıkan oynamalar herkesin dikkatini çekiyor. Musk'ın en son kripto para konusunda konuşması ise herkesin gündeminde. İşte Elon Musk kripto para konuşması ve ayrıntıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elon Musk Dikkat Çekici Açıklamalarda Bulundu

Elon Musk Dikkat Çekici Açıklamalarda Bulundu

Birkaç hafta önceye kadar kripto para birimleri ile ilgili açıklama yaparak, Tesla’nın kripto para ile satış yapacağını söyleyen ve kişisel olarak da kripto parayı geleceğin para birimi olarak lanse eden SpaceX ve Tesla’nın kurucusu Elon Musk dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

2021’de kripto para birimlerinde büyük bir artışın arkasındaki isim olarak öne çıkan Musk bugün bir tweet atarak kripto para birimi ile ilgili uyarıda bulundu.

Milyonlarca takipçisi olan Musk, “Kripto paralar umut vadediyor fakat lütfen dikkatlice yatırım yapın. Öncelikle insanlar bütün birikimlerini kripto paraya yatırmamalı. Açıkçası bu çok da akıllıca bir hamle olmaz” dedi.

Dogecoin ile ilgili de açıklama yapan Musk, “Dogecoin’in yaratılması aslında bir şaka olarak başladı, esasında amaç kripto para ile dalga geçmekti. Şaka olarak icat edilen bir para birimi gerçek bir kripto para birimi halini aldı” ifadesini kullandı.

Elon Musk'tan Kripto Para Uyarısı

Elon Musk'tan Kripto Para Uyarısı

Musk, “Kripto paranın dünyanın gelecekteki para birimi olma ihtimali çok yüksek. Burada söz konusu hangi para biriminin kazanacağıdır. Birden fazla seçenek var' dedi.

Dünyaca ünlü girişimci, Dogecoin'in kripto paraların en iyisi olma potansiyelinin bulunduğunu da belirtti.

Öte yandan, Twitter'da yaptığı paylaşımda da Elon Musk, “Kripto paralar umut vadediyor ama lütfen dikkatli yatırım yapın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın