Görüş Bildir
Haberler
Eğlencenin Dibine Vurmak İçin Ölmeden Önce Görmeniz Gereken Dünyanın En İyi Gece Kulüpleri

Eğlencenin Dibine Vurmak İçin Ölmeden Önce Görmeniz Gereken Dünyanın En İyi Gece Kulüpleri

fuly
13.03.2023 - 09:24

Eğlencenin zirveye ulaştığı, sosyal çevrenize tek gecede binlerce kişinin eklendiği, müziğin en güzel halinin çaldığı gece kulüplerini bilmeyen yoktur. Renkli ışıklarıyla görsel şölen yaratan kulüplerin kendilerine özel birçok güzelliği bulunuyor. Gece kulüpleri aralarında ayrım yapmak ne kadar zor olsa da bazıları atmosferiyle bir sıfır önde gidiyor. İşte fotoğraflarıyla bile kendilerini gösteren dünyanın en iyi gece kulüpleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Pangea Club, Singapur

1. Pangea Club, Singapur

2011 yılında kurulan ve kısa sürede popülaritesini yakalayan Pangea Club hem en zengin hem de en iyi gece kulüpleri arasında yer alıyor. En zengin diyoruz çünkü kulübe giriş ücreti en az 20 bin dolardan başlıyor. Bu fiyata içeceğin dahil olmadığını da belirtelim. Singapur'a yolunuz düşerse bizim yerimize de Pangea Club'da eğlenmeyi unutmayın.

2. XS Club, Las Vegas

2. XS Club, Las Vegas

Las Vegas şehri tek başına da bir gece kulübü gibi zaten ama içine girdiğinizde gece kulüpleri de adeta küçük bir şehir gibi. Fotoğrafta bile ışıl ışıl olan XS Club'ta oldukça lüks bir yer. Bu kulübe girmek için hem çok zengin hem de belli bir çevrenizin olması gerekiyor. Yalnızca 4 bin metre kare alanı dans pisti olan XS Club'ta eğlencenin hız kesmediğine eminiz.

3. Halikarnas Club, Türkiye

3. Halikarnas Club, Türkiye

Gece kulüplerinde de dünya markasıyız. Bodrum'da bulunan Halikarnas Club yaz aylarında turistlere deniz keyfi sonrası kapılarını açıyor. Tam 10 bin kişilik kapasitesi bulunan Halikarnas'ta kalabalıklar arasında kaybolmamak imkansız olsa gerek. Roma İmparatorluğu'nun tasarımlarından oluşan kulüp diğerlerinden farklı temasıyla da oldukça etkileyici.

4. LIV Club, Florida

4. LIV Club, Florida

Plaja yakın bir gece kulübüne daha listemizde yer veriyoruz. Miami plajına yakın olan LIV Club'da sahip olduğu büyük alanıyla etkileyen kulüplerden. Dünyanın en iyi kulüplerinden olan LIV'e en zengin iş adamları ve ünlüler de akın ediyor. Burada eğlencenin tadını çıkarmak isteyenler ceplerinden en az 100 bin doları çıkarıyor.

5. Amnesia, İbiza

5. Amnesia, İbiza

Parti denilince akıllara ilk gelen yerlerden biri de İbiza'dır diye düşünüyoruz. Eğlenceden zamanın geçişini fark etmek istemeyenler sabahın ilk ışıklarını Amnesia'nın cam tavanlarıyla seyredebilirler. Kulübün kapasitesi 5000 kişilik ve istemediğiniz kadar çeşitlilikte bir müzik şöleni yaşatılıyor. Kısacası burada müzik, gece hayatı, manzara sınırsız.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Cavalli, Dubai

6. Cavalli, Dubai

Dubai'nin en iyi gece kulüplerinden biri olarak bilinen Cavalli, Roberto Cavalli'nin eseri. Lükslüğünün yanı sıra dünyanın en ünlü Dj'leri bu kulüpte sahne alıyor.

7. De School, Amsterdam

7. De School, Amsterdam

Tasarımıyla dikkat çeken kulüplerden biri daha De School! 700 kişilik kapasitesi olan bu kulübün içinde spor salonu, galeri ve kafe bulunuyor. Konseptiyle ilgi çeken De School'u kısa süreli bir proje olarak da görebilirsiniz çünkü yalnızca 5 yıl hizmet verecek.

8. La Fira Club, İspanya

8. La Fira Club, İspanya

Tam anlamıyla yıllanmış ve antika bir kulüp La Fira. Birbirinden farklı eğlencelere ev sahipliği yapan kulübün en çekici yanı eski şampanyaları ve farklı konseptteki mobilyaları.

9. Fabric, Londra

9. Fabric, Londra

1999 yılında Londra sokaklarında doğan bir gece kulübü. Fabric'te kendi ses sistemine ait tam üç oda var. Odalardan biri ''bodysonic'' müziği kulaklarınızda değil ayaklarınızda bile hissedebilirsiniz. Daha önce kapatılan ama şu anda hizmete devam eden kulüp tekrar kapanmadan ziyaret etmelisiniz.

10. Cocoon Club, Almanya

10. Cocoon Club, Almanya

Almanya'nın bir numaralı kulübü Cocoon. Bu mekanın ünü iç dekorasyonu ve ekranında yansıttığı video efektlerinden geliyor. 200 kişilik kapasitesi olan Cocoon'un atmosferinden etkileneceğinize eminiz fakat cüzdanınızı baştan gözden çıkartmanız gerektiğini belirtelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Hakkasan, Las Vegas

11. Hakkasan, Las Vegas

Rotamızı tekrardan Las Vegas!a çevirdik çünkü tahmin edersiniz ki eğlence sektöründe zirveyi hiçbir zaman kaptırmıyor. Sadece bir şişenin bile binlerce dolara satıldığını Hakkasan dünyanın en zengin gece kulübü. Buraya girdiğinizde ünlüleri görebilir, tüm paranızı harcayabilir ya da kendinizi sadece akışa bırakabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ancak böyle fotolarına bakarız..Biraz ülkenin sosyo ekonomik durumuna göre içerik yapın be!