Görüş Bildir
Haberler
Eğlenceli Test! Seni En İyi Anlatan 3 Kelimeyi Söylüyoruz!

etiket Eğlenceli Test! Seni En İyi Anlatan 3 Kelimeyi Söylüyoruz!

Begüm
19.07.2021 - 17:00

Acaba senin kelimelerin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sır tutmakla aran nasıl?

2. Evlenip aşırı mutlu bir hayat kurmak mı yoksa hep eğlenmek mi?

3. Peki cümleyi tamamla bakalım: ''Ben arkadaş grubunun en .....''

4. Hayatın bir film olsa türü sence ne olurdu?

5. Dürüst olma zamanı! Ne kadar yalan söylüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hediyelerden hangisi seni havalara uçurur?

7. Hangi özelliğini değiştirmek istersin?

8. Seni anlatan ve tanımlayan renk grubu hangisi?

Sabırlı, akıllı ve sevecen!

Evet bu 3 kelime ne diye sorsalar cevap olarak seni gösteririz! Sen ne yapacağını çok iyi biliyorsun. Bir şeye karar verdikten sonra sabrediyor, ilmek ilmek onu örüyor ve o mükemmel sonuca ulaşıyorsun. Çünkü hem akıllı hem de sabırlısın. Her şeye çözüm odaklı baktığın için hayatında pek zorlanmıyorsun. İnandığın, güvendiğin bir şey varsa onu 10 yıl beklersin çünkü sonunda elde edeceğini bilirsin. İşte tüm bunlardan dolayı da hayatında oldukça başarılısın! Ee bir de sevecenliğin var tabii! Herkes seninle vakit geçirmek istiyor çünkü herkese sevgi dağıtıyor ve kucaklıyorsun. Senin arkadaşların gerçekten çok şanslı!

Heyecanlı, eğlenceli ve kararsız!

Senin göbek adın kesinlikle eğlence! Seninle vakit geçirmekten hiç ama hiç kimse sıkılmıyor çünkü her zaman enerjin ve heyecanın var. En ufak şeyden bile zevk alıyor, müthiş bir haz duyuyorsun. Her yerde kolaylıkla eğlenebiliyor ve uyum sağlayabiliyorsun. Bu yüzden dünyanın hangi noktasına gidersen git bu eğlencen ve heyecanınla ömrünün sonuna kadar mutlu yaşarsın. Senin hayatındaki her şey çok keyif dolu ama minik bir sıkıntı var: Çok kararsızsın! Bu heyecanın ani kararlar vermene sebep olduğundan kararların her dakika değişiyor. Bundan dolayı da arkadaşların sana pek güvenmiyor... Ama olsun yine de sonuna kadar eğlenmeye devam!

Güvenilir, dürüst ve kibar!

Sen herkesin arkadaş olmak isteyeceği, dört dörtlük o kişisin! Hem güvenilirsin, hem herkese karşı dürüst ve sadıksın hem de aşırı ama aşırı kibarsın. İnsanları üzmek, hayal kırıklığına uğratmak istemiyorsun. Kendine nasıl davranılmasını istiyorsan herkese öyle davranıyorsun. Adeta inceliğin vücut bulmuş halisin. Biri sana bir sır verdi mi onun asla ama asla başkasına gitmeyeceğini bilir. Sen hem o sırrı korursun hem de sırrın sahibini. İşte böyle koca yürekli ve nazik birisin!

Rahat, sakin ve özgür!

Sen bu dünyayı çözmüşsün! İşte, her şeyi farkına varmışsın ve kendini akışa bırakmışsın. Bu dünyada çabalamaktan yorulduğun için kendini rüzgara teslim etmişsin ve o kadar mutlusun ki! İnsanlar senin hakkında ne düşünüyor diye hiç düşünmüyorsun, istediğini yapıyorsun çünkü buraya aslında bunun için geldiğimize inanıyorsun. Aceleye hiç gerek yok, her şey zamanı geldiğinde olur diyorsun. Şöyle oturup kitap okumak, yoga yapmak ve ölesiye gezmek... İşte tüm bunlar seni tanımlıyor. Gerçekten bu hayatı keyifle yaşıyorsun!

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Hemen sipariş vermek için tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
96
43
21
10
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Güvenilir dürüst kibar

Yigit Karabey

Güvenilir, dürüst ve kibar! cikti....ikisi dogru da pek kibar sayilmam....aslinda kaba da degilim ama biraz fazla acik sozluyum diyelim

Gizem Yenikler

Rahat, sakin ve özgür! Sen bu dünyayı çözmüşsün! İşte, her şeyi farkına varmışsın ve kendini akışa bırakmışsın. Bu dünyada çabalamaktan yorulduğun için ke... Devamını Gör