Görüş Bildir
Haberler
Valiliklerden Açıklama: Yarın Okullar Tatil mi? 18 Ocak Salı Hangi İllerde Okullar Tatil? Yarın Okul Var mı?

Valiliklerden Açıklama: Yarın Okullar Tatil mi? 18 Ocak Salı Hangi İllerde Okullar Tatil? Yarın Okul Var mı?

GNS
17.01.2022 - 20:58

18 Ocak Salı yani yarın Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporu doğrultusunda, ülkenin büyük bir kısmında kar yağışı etkisini göstermeye devam edecek. Kar yağışının devam etmesiyle öğrenciler kar tatili haberlerini beklemeye devam ediyor. 17 Ocak Pazartesi yani bugün pek çok ilde tatil edilmişti. Valilikten tekrar bir açıklama geldi. 18 Ocak Salı yarın okullar nerede tatil oldu? Okullar tatil mi? Yarın okullar hangi illerde tatil? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ocak ayının ilerleyen günlerinde kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji tarafından açıklanan raporlar doğrultusunda ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde kar yağışı şiddetini artıracak. Bugün için eğitime ara veren illerden birkaçı 18 Ocak Salı gününü de tatil ilan etti. Olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı illerde eğitime bir gün daha ara verildi. Peki yarın okullar tatil mi? Yarın hangi illerde okullar tatil? 18 Ocak Salı okullar tatil mi? İşte detaylar...

18 Ocak Salı Yarın Okullar Tatil mi?

18 Ocak Salı Yarın Okullar Tatil mi?

Olumsuz hava koşulları sebebiyle 18 Ocak Salı yani yarın Artvin, Trabzon, Rize ve Bolu'da eğitime 1 gün süreyle ara verilmesi kararı alınmıştır. Valiliklerden gelen yazıları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Bolu'da Yarın Okullar Tatil

Bolu'da Yarın Okullar Tatil

Bolu'da kar yağışı nedeniyle yarın eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Bolu Valiliği Meteoroloji tarafından yayınlanan veriler doğrultusunda yoğun kar yağışı ve buzlanmanın devam edecek olması sebebiyle yarın bir gün süreyle okulları tatil etti. Ayrıca valilikçe yarın engelli ve hamile kamu çalışanlarının izinli sayılmalarına da karar verildi.

Rize'nin Bazı İlçelerinde Okullar Tatil

Rize'nin Bazı İlçelerinde Okullar Tatil

Rize Valisi Kemal Çeber, devam eden yoğun kar yağışı ile buna bağlı riskler dolayısıyla bazı ilçelerde eğitime verilen aranın uzatıldığını bildirdi.

Çeber, yaptığı yazılı açıklamada, hava şartlarının olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve yaşanması muhtemel olumsuzlukların (don, buzlanma) önüne geçilebilmesi amacıyla kararlar alındığını ifade etti.

Açıklamada, 'Fındıklı, Ardeşen, Çamlıhemşin, Hemşin, Çayeli, Güneysu, İkizdere ilçelerimiz için eğitim-öğretime verilen aranın 1 gün (18.01.2022) süreyle uzatılmasına ayrıca hamile ve engelli kamu personelinin idari izinli sayılmasına, merkeze bağlı taşımalı eğitim ve merkeze bağlı köy okullarında eğitim-öğretime 1 gün süreyle (18.01.2022) ara verilmesine karar verilmiştir.' ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada, Pazar, Derepazarı, İyidere, Kalkandere ilçeleri için eğitim-öğretiminin devamına karar verildiği de belirtildi.

Trabzon'da Eğitime 1 Gün Ara

Trabzon'da Eğitime 1 Gün Ara

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, il genelinde devam eden olumsuz hava koşullar sebebiyle Akçaabat, Düzköy, Maçka, Şalpazarı ve ilçelerinde tüm okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiği, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Açıklamada, Ortahisar, Araklı, Arsin, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Dernekpazarı, Köprübaşı, Sürmene, Vakfıkebir ve Yomra ilçelerinde ise sadece taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artvin'de Eğitime Kar Engeli

Artvin'de Eğitime Kar Engeli

Artvin Valisi Yılmaz Doruk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İlimizde kar yağışı, soğuk hava ve buzlanmanın etkili olması nedeniyle ilimiz merkez ve Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ilçelerimizde 18.01.2022 Salı günü ( 1 gün ) eğitim öğretime ara verilmiştir. Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Yusufeli ilçelerimizde taşıma yoluyla okullarımıza gelen öğrencilerimiz de bu tarihte izinli sayılacaktır. Ayrıca bu süre zarfında engelli ve hamile kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın