Görüş Bildir
Haberler
Ebru Destan Boşanma Süreci Hakkında Konuştu: Çekişmeli Bir Boşanma Süreciydi

Ebru Destan Boşanma Süreci Hakkında Konuştu: Çekişmeli Bir Boşanma Süreciydi

Ebru Destan, 2016 yılında yollarını ayırdığı Mete Okay İnan ile zorlu boşanma süreçlerinin bittiğini açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve hastalığı atlatarak sağlığına kavuşan Ebru Destan, bir magazin programına konuk oldu.  Peki, Ebru Destan boşanma süreci hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan eski manken Ebru Destan, boşanma davasının sonuçlanması ile iş hayatına geri döndü. Geçtiğimiz günlerde tv8’de yayınlanan bir magazin programına konuk oldu. Mete Oktay İnan ile evliliğinden Oktay ve Ali adında iki oğlu olan 44 yaşındaki Ebru Destan, eşinin velayet konusunda ısrarcı olduğunu bu nedenle davanın çekişmeli bir hale geliğini söyledi.

Çekişmeli Bir Boşanma Süreciydi

Çekişmeli Bir Boşanma Süreciydi

2016 yılında yollarını ayırdığı Mete Okay İnan ile çekişmeli boşanmalarının süreci geçirdiğini ifade eden eski manken Ebru Destan, 'Boşanma gerçekleşti ancak eski eşim velayet konusunda ısrar ettiği için dava devam ediyor. Velayet davası canımı sıkan bir şey' ifadelerini kullandı.

Çocuklara Ben Bakıyorum

Çocuklara Ben Bakıyorum

Boşanma süreci ve yaşadıkları ile ilgili ilk kez dile getiren Destan, 'Boşanma gerçekleşti ancak eski eşim velayet konusunda ısrar ettiği için dava devam ediyor. Korona girdi, hayatta bir şeyler oldu falan her şey aksadı. Velayet davası canımı sıkan bir şey çünkü çocuklarıma zaten neredeyse dört buçuk senedir maddi manevi kendim bakıp kendim büyütüyorum. Her şey bende' ifadelerini kullandı.

Çocukları ile Görüşüyor

Çocukları ile Görüşüyor

Eski manken boşanma süreci ile ilgili olarak; “çocukların babaları ile güzel bir ilişkileri var. Ben hiçbir zaman bu ilişkinin bozulmasını istemem. Çünkü ben bir anne olarak şeyden hiç hoşlanmam; çiftler ayrılırlar anne sürekli babayı kötüler. Bu çocuklar üzerinde bir travma yaratacaktır. Burada hiç kimseye hiçbir şey olmaz çocuğundan başka. Dolasıyla onu babasıyla sürdürsünler” dedi.

Sorumluluk Sahibi Bir Anneyim

Sorumluluk Sahibi Bir Anneyim

Eski eşiyle İnan ile hiçbir şekilde iletişiminin olmadığını açıklayan Destan; “15 yaşından beri ekranlarda olan bir kadınım. Ben çocuklarıma da bakarım. Sorumluluğunu bilen bir anneyim' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın