Görüş Bildir
Haberler
e-Okul Ne Zaman Kapanacak? e-Okul Not Girişi Bitti mi? VBS Not Girişi Kapandı mı?

e-Okul Ne Zaman Kapanacak? e-Okul Not Girişi Bitti mi? VBS Not Girişi Kapandı mı?

Milyonlarca lise, ortaokul ve ilkokul öğrencisi bu cuma yarıyıl tatiline girecek. Okullarda eğitim ve öğretim sürecinde ilk dönemin  sonuna yaklaşırken karne notları da belli olmaya başladı. Hem öğrenci hem de veliler öğrencilerin  not bilgisi, devamsızlık bilgisi gibi bilgilerine e-Okul üzerinden ulaşabiliyor. Birçok veli ve öğrenci e-Okul VBS sistemine giriş yaparken yoğunluktan dolayı sisteme erişim sıkıntısı yaşayabiliyor. Dönem bitişine kısa bir süre kala e-Okul sisteminin de ne zaman kapanacağı merak ediliyor. Peki e-Okul kapandı mı? e-Okul VBS ne zaman kapanacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı  ilkokul, ortaokul ve liselerde karne heyecanı başladı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için birinci dönemi eğitim süreci tamamlandı. Öğrencilerin not girişleri e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine yapıldı. 24 Ocak Pazartesi günü başlayacak yarıyıl tatili öncesinde milyonlarca öğrenci, e-Okul VBS giriş aracılığı ile öğretmenler tarafından sisteme girişi yapılan notları görmeye çalışıyor. Peki e-Okul kapandı mı?

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ ÖĞRENCİ GİRİŞİ EKRANI

E-Okul Ne Zaman Kapanacak, E- Okul Kapandı mı?

E-Okul Ne Zaman Kapanacak, E- Okul Kapandı mı?

Karne gününün yaklaşmasıyla birlikte e okul  not girişinin ne zaman biteceği ve vbs sisteminin  ne zaman tamamlanacağı merak ediliyor. Not girişleri yazılı sınavlarını okunduğu tarihe göre farklılık gösteriyor. Ancak e-Okul VBS'nin karnelerin veriliş tarihinden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın