Görüş Bildir
Haberler
E-Karne Nasıl Alınır? E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Üzerinden E-Karne Görüntüleme Ekranı...

E-Karne Nasıl Alınır? E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Üzerinden E-Karne Görüntüleme Ekranı...

21 Ocak (dün) milyonlarca öğrenci için karne günüydü. Sömestr tatilini heyecanla bekleyen öğrenciler için nihayet karne gününün ardından tatile girdi. İlk dönemin sona ermesi ile beraber 1. Dönem dijital karne sorgulama işlemi e okul üzerinden yapılmaya başlandı. İlk dönemdeki değerlendirmelerin yapıldığı karnelere bilindiği üzere e okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden de ulaşılabiliyor. Bu kapsamda 2021-2022 e-Okul dijital karne nasıl görüntülenir? İşte e-okul karne görüntüleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

E-Okul dijital karne görüntüleme ekranı ilk dönemin sona ermesiyle beraber gerek öğrenci gerekse velilerin gündemine geldi. Basılı karnelerini okulda yüz yüze almak istemeyen öğrenciler bu kapsamda e-Okul veli bilgilendirme sistemi aracılığı ile bilindiği üzere sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecek ve ilk döneme ilişkin ders notlarına erişebilecek.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Üzerinden E-Karne Görüntüleme Ekranı

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Üzerinden E-Karne Görüntüleme Ekranı

İlkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine 'e-okul.meb.gov.tr' internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, 'takdir ve teşekkür' belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek. ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine 'e-okul.meb.gov.tr' internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, 'takdir ve teşekkür' belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

E Okul'a giriş yaptıktan sonra,, ekranın sol alt köşesinde yer alan 'e-Karne' alanına tıklamanız gerekiyor. Daha sonra Pop-Up iznini verdikten sonra açılacak olan e-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı sorgulayabilirsiniz.

E-OKUL KARNE GÖRÜNTÜLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın