Görüş Bildir
Haberler
Duyunca İnanmakta Zorluk Çekeceğiniz 12 İlginç Seks Kazası

etiket Duyunca İnanmakta Zorluk Çekeceğiniz 12 İlginç Seks Kazası

Melissa
06.06.2020 - 18:00

Genellikle rutin seks hayatından sıkılanların başına gelen bu kazalar, insanı duyunca hayrete düşürüyor. Kimi zaman da tamamen talihsizlik sebebiyle bu kazaları yaşayanlar var. Sizler için çeşitli kaynaklarda yer alan en ilginç seks kazalarını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Batman fantezisi yaparken yere çakılan adam

İtalya'da 50 yaşındaki bir adam, 26 yaşında olan sevgilisi ile bir Batman fantezisi kurdu. Sevgilisinin gözlerini bağlayan adam hesaba göre dolabın üstünden atlayarak sevişmeye başlayacaktı. Dolabın üstünden atladı evet ama yere çakılır çakılmaz bayıldı. Elleri ve gözleri bağlı olan sevgilisi de saatlerce yardım için bağırdı.

2. Arabada seks ve isyan eden vites topuzu

Yine İtalya'da gerçekleşen bir seks kazası. Arabada sevişirken kendini kaybeden çift, yanlışlıkla vitesi boşa aldı. Yokuş aşağı duran araba hızlı bir şekilde bir fast food'un içine daldı. Ortalık karıştı tabii...

3. Nikah masasına sağlıklı bir şekilde oturamayan çift

Amerika'da bekarlığa veda partisi sonrası buluşan müstakbel karı koca, sanki ertesi gün evlenmeyeceklermiş gibi seks yapınca gelinin kürek kemiğinde çatlak meydana geldi. Gelin, ertesi gün nikah törenine tekerlekli sandalye ile katılmak zorunda kaldı.

4. Eşlerini aldatan çiftin yardımına koşan itfaiye

Her ikisi de evli olan çift, arabada seks yapmaya kalkınca sınırlı hareket özgürlüğü sebebiyle erkek birey bir anda kaskatı kesildi. Sebebi de adamın omurlarının kilitlenmesi. Hareket edemeyen adamı o haldeyken itfaiye ve ambulans gelip kurtardı.

5. Seks yüzüğüne sıkışan penis

Amerika'da bir adam, evde yalnızken seks yüzüklerinden faydalanmak istedi. Ancak kendi yaptığı seks yüzüğünde bir takım şeyler ters gitmiş olacak ki bu esnada penisini sıkıştırdı. Hastaneye giden adam, yüzüğün kesilmesiyle kurtuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elektriği alanı dışında kullanmak

Pensilvanya'da yaşayan Kirsten Taylor isimli kadın, kocasıyla birlikte yeni bir şey denemek istedi. Göğüs uçlarına bağladığı elektriğin voltajını ayarlayamadıkları için Kirsten feci şekilde can verdi.

7. Beklenmeyen orgazm

Amanda Knowles isimli İngiliz kadın, Nintendo Wii Fit tahtasının üzerinde oynarken birden tahtanın üzerinde düştü. Düştükten sonra hiç olmayacak bir yerdeki sinirleri büküldü. Bu onun her titreşimde tahrik olmasına sebep oldu.

8. Tam o sırada kafaya düşen avize

Avustralya'da bir otelde sevişen çiftin bir anda hiç beklemediği bir şey oldu. Bulundukları odanın tavanındaki avize üstlerine düştü. Yüzü tavana doğru bakan kadının, avize sebebiyle yüzünde birçok yara oluştu.

9. Nehrin içine doğru gidiş

Kuban Nehri kenarında sevişen bir çift, alkolün verdiği etki ile nehre olan mesafesini ayarlayamadı. Arabayla biraz daha yaklaştıkları nehir onları bir anda içine doğru çekti. Kadın kurtarılamazken, adam hafifi sıyrıklarla suyun içinden çıkartıldı.

10. İstemeden vampir olmak

Yeni Zelandalı çiftten erkek olanı, karısını boynundan ısırdı. Farkında olmadan kan pıhtılaşmasına sebep olan adam yüzünden karısının sol tarafı felç oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dudaktan kalbe gidemeyenler

loveshistorical.files.wordpress.com

China Daily'nin haberine göre, öpüşürken kendini kaybeden bir adam, basınç sebebiyle sevgilisinin kulak zarının hafif miktarda patlamasına sebep oldu. Kadın birkaç aylık tedaviden sonra duyma yetisini yeniden kazandı.

12. Hafriyat çalışması fantezisi

Ne düşündüler bilemiyoruz ama Amerika'da yaşayan 20 yaşındaki adam, rektumunda bir yabancı cisim rahatsızlığı ile hastaneye koştu. Yapılan tetkikler sonucu partnerinin, rektumdan bir huni yardımıyla beton döktüğü anlaşıldı. Bu olay Dr. Peter J. Stephens ve Dr. Mark L. Taff'ın adli tıp raporunda yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
304
170
68
53
53
43
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

göte beton dökmek nedir mk

Ece Ysl

kat çıkacaklar heralde temel için :D.... walla ya öffff....

Büşra Küçük

Elektrik yüzünden ölen kadını duymuştum. Daha önce de yapmışlar son seferde ayarı kaçmış / Sonuncusu şok etti. Beton dökmek de ne bileyim....

Adige Shapsug

Kıçına beton döktürmek nedir ulan nasıl bir ruh haliniz var?