Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Çivisi Çıkmış: Sevgilisi Tarafından Aldatılan TikToker, Sevgilisinin Arabasına Tuvaletini Yapmış

Dünyanın Çivisi Çıkmış: Sevgilisi Tarafından Aldatılan TikToker, Sevgilisinin Arabasına Tuvaletini Yapmış

27.07.2022 - 11:06

Aldatılsaydınız ne kadar ileri giderdiniz? Tia Weathers isimli bir TikToker, aldatıldığını anlayınca erkek arkadaşının araba koltuğuna tuvaletini yaptı! Stalkerlığın verdiği güç ve cesaret ile adres bulan ve akılalmaz bir intikam yolu seçen makyaj sanatçısı ve TikToker Tia Weathers, TikTok kullanıcılarını hayrete düşürdü. Gelin, Tia Weathers'ın nasıl ekstrem bir yöntem izlediğine birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıklıkla ziyaret edilen bir adres şüphelerini arttırdı.

Sıklıkla ziyaret edilen bir adres şüphelerini arttırdı.

ABD'li 32 yaşındaki makyaj sanatçısı Tia Weathers, kendisini aldattığından şüphelendiği erkek arkadaşının şoför koltuğuna tuvaletini yaptığını binlerce insanla TikTok üzerinden paylaştı. İlginç bir intikam hikâyesi ile viral olan Weathers, olayın 10 yıl önce gerçekleştiğini açıkladı. TikToker, şüphelerini haklı çıkaran bir sonuçla karşılaşmasının olayları iyice alevlendirdiğini ifade etti. TikTokerın sevgilisi, gece geç saatlere kadar dışarıda kalarak telefonunu kendisinden gizliyordu. Weathers, araştırmaları sonrasında yaklaşık bir yıldır erkek arkadaşı olan Jay isimli kişinin sıklıkla ziyaret ettiği bir adres bulduğunu ve evin bir kadına ait olduğunu keşfetti.

"Beni tüm bu b**a bulaştırdığın için…".

"Beni tüm bu b**a bulaştırdığın için…".

Weathers'ın anlattığına göre olayın gerçekleştiği gün Tia, erkek arkadaşına arama bıraktığı hâlde Jay aramalarına geri dönmez. En sonunda her ikisi ile yüzleşmek için Tia, malum evin kapısına dayanır ve erkek arkadaşının arabasının da orada olduğunu görür. Tia kapıyı çalar ve defalarca kornaya bassa da kapıya çıkan birileri olmaz. Biraz daha süre tanıdıktan sonra Tia, Jay'in arabasının yanına gider. Arabaya zarar vermeyi düşünür ancak yanında herhangi bir silah bulunmadığını fark eder. Silah olarak kullanacağı alet, bağırsakları olur. Arabanın ön kapılarına yönelen Weathers, kimse onu görmeden hızlıca ön koltuğa tuvaletini yaparak erkek arkadaşından intikam alır. Temizlenmeyi de ihmal etmeyen TikToker, bunun için yanında bulunan eski tişörtünü kullanır. Daha sonrasında kendi arabasına dönüp evinin yolunu tutar. Eski sevgilisine şifreli bir mesajla arabasını bu hâle getirenin kendisi olduğunu söyler. Mesajda 'Beni tüm bu b**a bulaştırdığın için şimdi sen de benim b**umun üzerine oturabilirsin.' yazar.

TikTok dünyası ikiye bölündü.

TikTok dünyası ikiye bölündü.

Tia Weathers'ın genel içeriğinden çok daha farklı olan bu hikâye ile viral olması, TikTok kullanıcılarını ikiye böldü. Verdiği bir demeçte Weathers; kadın Tiktok kullanıcılarının yaptığı şeyi desteklediğini, erkek kullanıcıların ise olumsuz yorumlar bıraktığını söyledi. Bu tepkiler arasında cinsiyet ayrımından ziyade daha çok, olayın toksik bir davranış olduğunu düşünenlerin eleştirileri yer aldığını belirtti. Kimileri aklına gelen ilk şeyin tuvaletini yapmak olmasının normal olmadığını, bunun çocukça olduğunu düşündü. Kimileri ise Weathers'a 'kraliçe' diyerek övgüler yağdırdı. Bir kullanıcı 'Tekerlekleri yarmaya ne oldu?' diye sorduğunda Tia'nın gülünç bir cevap verdi: 'Üzerimde herhangi bir silah yoktu. Yanımda ne varsa onu kullandım.'

Koltuğu kimin temizlediği hâlâ merak konusu.

Koltuğu kimin temizlediği hâlâ merak konusu.

Olaydan sonra Weathers, Jay'i engellediğini söylüyor ancak hikâyenin devamını merak edenlere verdiği cevapta bu olaydan sonra tekrar görüşmeye devam ettiklerini de ekliyor. Weathers yaptığı şey için Jay'den özür dilemesine rağmen yıllar sonra bunu bir TikTok malzemesi hâline getirebiliyor. TikTok'a bu olaydan bahsetme fikrinin ise Tia'nın yakın bir kız arkadaşının başının altından çıktığını söylüyor. Weathers, videoyu ilk paylaştığında 857.000'den fazla izlenen olayın viral olacağını öngördüklerini söylüyor. Jay ile hâlâ iletişimde kaldıklarını ve artık arkadaş olduklarını belirten TikToker, videoyu Jay'e gönderdiğinde onun gülerek yanıt verdiğini ifade ediyor. Ancak o dönemde araba koltuğunu kimin temizlediği ise hâlâ bir gizem konusu.

"Şimdi yalnızca kadınlarla çıkıyorum.".

"Şimdi yalnızca kadınlarla çıkıyorum.".

TikToker ve makyaj sanatçısı Weathers, bu olayı paylaştığında uygulama çapında büyük ses getirdi. Daha önce biseksüel olduğunu ifade etmeyen Weathers, ilginç hikâyeyi paylaştıktan sonra artık yalnızca kadınlarla dateleştiğini paylaştı. Yorumlarda durumu böyle ifade etmesini destekleyen kişiler oldu. Videonun yorumlarında cinsel yöneliminin sonradan, böyle bir olayla değişmeyeceğini ancak kendini keşfetme sürecinin de böyle travmatik bir olayla şekillenmesine dair cümlelere de rastlamak mümkün. Weathers'ın genç yaşta böyle uç ve toksik bir intikam alması sizce de garip değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kemal Çakar

Oksijen israfı

Enkidu An

Erkeklerde aradığını bulamayınca lez olmuş.