Görüş Bildir
Haberler
Böyle Kaynana Düşman Başına: Kendisine Gelinlik Diktiren Kayınvalide, Oğlunun Düğününde Gelin Olmak İstemiş

Böyle Kaynana Düşman Başına: Kendisine Gelinlik Diktiren Kayınvalide, Oğlunun Düğününde Gelin Olmak İstemiş

03.07.2022 - 07:56

Birçok insan, bir düğüne giderken dikkat edilmesi gereken konulardan birinin tamamen beyaz veya gelinliğe benzer kıyafetler giymemek olduğunu biliyor. Düşünün ki kendi düğününüz esnasında sizin dışınızda başka bir kişi daha gelinlik giyiyor. İnanamayarak bu kişinin kim olduğuna bakıyorsunuz ve gelinlik diyen kadının eşinizin annesi olduğunu fark ediyorsunuz! Kıskanç bir kayınvalidenin, âdeta oğlunun düğününü sabote ettiği bir olay ile karşı karşıyayız. Kayınvalide yani damadın annesi, sadece beyaz giymekle kalmıyor bir de gelinlik giyiyor. Hatta kayınvalide, işi daha da ileri götürüyor ve gelini için dikilen gelinliğin bir benzerini yani taklidini yaptırıp onu giyiyor! Hayatının en mutlu gününde prensesler gibi giyinen beyazlar içindeki gelin, gördüğü manzara karşısında âdeta şok oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Olayı Reddit üzerinden paylaştı.

1. Olayı Reddit üzerinden paylaştı.

Talihsiz gelinin başına gelen olay, herkesi hayrete düşürdü. Kendi gelinliğinin bire bir kopyasını giyen kayınvalidesi karşısında ne yapacağını bilemeyen gelin, konuyu Reddit üzerinden kullanıcılarla paylaştı. Hayatının en önemli gününde kayınvalidesi tarafından âdeta bu şekilde trollenerek hayrete düşen gelinin fotoğrafları, sosyal medyada uzun bir süre konuşuldu. Fotoğrafa bakıldığında iki gelinliğin işlemelerinin bile neredeyse benzer olduğunu, omuz ve yaka detaylarının bile benzer kesimde olduğunu görmek mümkün.

2. Hangisi gelin anlamak zor.

2. Hangisi gelin anlamak zor.

Bir damat ve iki gelinlikli kadının fotoğrafını paylaşan kullanıcı, fotoğraftaki kişilerin yüzlerini sansürleyerek paylaşmış. İlk bakışta hangisinin gelin olduğunu anlamak pek mümkün değil; çünkü gelinin kayınvalidesi bildiğiniz gelinlik giymiş. Beyaz giymenin bile gelin tarafından çok da hoş karşılanmayacağı bir günde bire bir aynı kıyafeti giymek akıl alır gibi değil doğrusu! Hatta kayınvalide, öyle bir hırs yapmış ki gelinlikleri birbirinden ayırmak bile çok zor. Kendine resmen aynı modeli hazırlatmış!

3. Kim olduğu anlaşılmasın diye yüzünü bulanık yaptı.

3. Kim olduğu anlaşılmasın diye yüzünü bulanık yaptı.

Şu an söz konusu damatla boşandığını söyleyen kadın, kim oldukları anlaşılmasın diye yüzlerini kapatarak fotoğrafları yayınladı. Bu durum karşısında birçok kullanıcı, hangisinin gelin olduğunu anlamakta zorlandı. Hatta bu durum, Reddit kullanıcıları arasında tartışmaya dahi yol açtı. Birçok kişi, bunun inanılmaz bir durum olduğunu söylerken bazıları konu hakkında esprili yorumlarda bulundu. Gelin ise eşiyle boşandığı için birçok yoruma gülüp geçti.

4. Kendisi gelin olmak istedi.

4. Kendisi gelin olmak istedi.

En mutlu günü kayınvalidesi tarafından sabote edilen ve daha sonra evliliği beklediği gibi gitmeyen kadın, kaynanasının düğünde gelin olmak istediğini bu sebeple o şekilde giyindiğini belirtti. Kullanıcılardan biri, gelinlikler çok benzediği için buket olmasa hangisinin gelin olduğunu anlayamayacağını söyledi. Gelinin düğünü sabırla tamamlaması ve hatta düğün fotoğrafını bile kaynanası ve eşi ile çekilmesi, olayı duyan herkesin takdirini topladı.

5. İyi bir başlangıç olmadı.

5. İyi bir başlangıç olmadı.

Kullanıcılardan biri, yaptığı yorumda düğünün nasıl devam ettiğini ve nasıl bittiğini çok merak ettiğini söyledi. Yine aynı kullanıcı 'Gelinlik giyerek oğlunun düğününe gelmek, düğüne başlangıç için pek iyi bir seçenek olmasa gerek.' şeklinde yorum yaptı. Birçok kullanıcı tarafından hayretle karşılanan olay karşısında ilginç yorumlar yapıldı. Kayınvalidenin bu hareketi hangi motivasyon ile yaptığı ise gizemini korudu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Çok eşli bir düğün sandım!”.

6. "Çok eşli bir düğün sandım!”.

Bir kullanıcı fotoğrafı gördüğü anda bunun çok eşli olarak gerçekleştirilen bir düğün sandığını söyledi. Neyse ki gelin, bu konuyu çok ciddiye almayarak sadece yaşanan olaya gülmekle yetindi. Belki de eşinden boşandığı için olaylar artık ona o kadar da önemli gelmedi. Yine de Reddit kullanıcıları, bu olay karşısında hayrete düşmeye devam etti. Oldukça ilgi gören başlık, binlerce farklı yorum alarak trend konular arasında yerini aldı.

7. Aslında tamamen yasal!

7. Aslında tamamen yasal!

Bir kullanıcı ise işi iyice şakaya vurarak kayınvalidenin kıyafetinin tamamen yasal olduğunu ve bunda kanuni olarak bir sakınca bulunmadığını belirterek işi şakaya vurdu. Her ne kadar yazılı kanunda başkasının düğününe gelinlikle gelinemeyeceği yazmasa da herkesin bu konuda hemfikir olduğuna eminiz. Oğlu evlenen bir annenin düğüne gelinlikle gitmeyeceği herkes tarafından bilinen bir gerçek olsa gerek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
49
24
14
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın