Görüş Bildir
Haberler
Dünyadaki En Pahalı Otomobili Satın Aldı! Galatsaray'ın Yıldızı Icardi, Koleksiyonuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Dünyadaki En Pahalı Otomobili Satın Aldı! Galatsaray'ın Yıldızı Icardi, Koleksiyonuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Bahadır
29.05.2023 - 18:36 Son Güncelleme: 29.05.2023 - 20:15

Golleriyle bu sezona damga vuran Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, dünyanın en pahalı arabası olarak gösterilen Rolls Royce Boat Tail'in sahibi oldu. Otomobil koleksiyonu olduğu bilinen golcü futbolcunun yeni aldığı aracın değeri ise dudak uçuklattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lüks arabalarına bir yenisini daha ekledi

Lüks arabalarına bir yenisini daha ekledi

Sezon başında Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'nde kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Icardi, İngiliz otomotiv üreticisi Rolls-Royce'un 2021 yılında tanıttığı, dünyanın en pahalı otomobili olarak kayıtlara geçen Boat Tail modelini satın adlı. Arjantinli yıldız, daha önce de Lamborghini, Bentley gibi lüks markaların değerli modellerini satın almıştı.

Fiyatı 28 milyon dolar

Fiyatı 28 milyon dolar

Güncel kurla 562 milyon 374 bin 400 TL değeri olan Rolls-Royce Boat Tail'in fiyatının bu kadar yüksek olmasının temel nedeni tabi ki başta marka değeri olmak üzere el işçiliği ve benzersiz donanımları. Yarış yatlarının kuyruğundan ilham alınarak tasarlanan Boat Tail, 6.7 litre çift turbolu 12 silindir motora sahip. Motorun ürettiği güç ise 563 beygir.

Araç sahiplerine ayrıcalıklı saat

Araç sahiplerine ayrıcalıklı saat

Rolls-Royce Boat Tail'de araç sahipleri için özel olarak İsviçre üretimi Bovet markalı bir saat bulunuyor. Bu saat, otomobilde bulunduğu yerden çıkarılıp kol saati olarak da kullanılabiliyor. Saatin üreticisinden yapılan açıklamaya göre ise otomobildeki saat, araç haricinde kesinlikle satılmıyor.

Mauro İcardi'nin Galatsaray'daki geleceği

Mauro İcardi'nin Galatsaray'daki geleceği

Geçtiğimiz günlerde Arjantin basınına konuşan futbolcu, Galatasaray'da mutlu olduğunu ve Fransa'ya dönmek istemediğini dile getirdi.

'Burada kalmak için sabırsızlanıyorum. Paris Saint-Germain'e geri dönmek istemiyorum. Burada dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum. Burada bana çok ilgi var.'

Icardi, Galatasaray formasıyla bu sezon toplam 24 maça çıktı ve bu maçlarda 20 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bir sürü adam bir topun peşinde koşup milyonlar kazanıyor…ilginç

1.Harald

bu aracın bagajında tabak takımı felan var :) piknikçi arabası aslında. özel gölgeliği, şarap kadehleri vs vs . imkanım olsa bende alırdım :))))