Görüş Bildir
Haberler
Dünya'nın En Korkunç Oyunu: Obür Dünyaya Kapı Açmak

Dünya'nın En Korkunç Oyunu: Obür Dünyaya Kapı Açmak

Ahmet Bozkurt
22.02.2015 - 18:57 Son Güncelleme: 23.02.2015 - 15:00

Fotoğrafta görünen kişi Elisa Lam. Kanadalı 21 yaşında bir iş kadını. Peki onu özel biri yapan nedir? 

Elisa, Kore web sitelerinde görülen 'elevator to another world' isimli bir oyunu oynamaya kalktı ve aynı gün işyerinin en üst katındaki su tankında cansız bedeni bulundu. Cesedi bulunduğunda su tankının üst kısmı kapalıydı, daha da enteresan olan nokta ise Elisa'nın otopsi raporunda hiçbir darp izi veya yara belirtisi bulunmamasıydı. Peki bu oyun nasıl oynanıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Herhangi bir binanın birinci katından asansöre yalnız binin, asansöre sizden sonra biri girmemesine dikkat edin.

2. Dördüncü kat düğmesine basın.

3. Dördüncü kata ulaştığınızda inmeyin, asansörde bekleyin ve ikinci kat düğmesine basın.

4. İkinci kata ulaştığınızda asansörden inmeyin ve altıncı kat düğmesine basın.

5. Altıncı kata ulaştığınızda asansörden inmeyin ve ikinci kat düğmesine basın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkinci kata ulaştığınızda asansörden inmeyin ve onuncu kat düğmesine basın.

7. Onuncu kata ulaştığınızda asansörden inmeyin ve beşinci kat düğmesine basın.

8. Beşinci kata ulaştığınızda genç bir bayan asansöre binecektir. SAKIN onun gözlerine bakmayın, SAKIN onunla konuşmaya kalkışmayın. O göründüğü gibi değil.

9. İlk katın düğmesine basın. Eğer asansör yanınızdaki ile beraber onuncu kata çıkmaya başlarsa korkmayın, devam edin. Eğer asansör ilk kata inmeye başlarsa kapı açılır açılmaz arkanıza bakmadan asansörden inin ve kaçın.

10. İşler yolunda gidiyor; onuncu kata vardınız. Önünüzde iki seçenek var: ya inin ya da kalın. Eğer inerseniz asansördeki bayan size 'nereye gidiyorsun?' diye soracak. SAKIN ona cevap vermeyin, SAKIN onun gözlerine bakmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İndin ve kendinle baş başasın. Obür dünyada olduğunu artık biliyorsun. Oraya kendi endikasyonunla vardığını SAKIN unutma. Çünkü orada senden başka seni bilen yok.

13. Geri dönüş için yapman gerekenler: Asansörün bulunduğu noktaya gel. Birinci kat düğmesine bas. Eğer çalışmadığını fark edersen çalışana kadar birinci kat düğmesine DEVAMLI BAS. Birinci kata ulaştığında asansörden in ve arkana bakmadan kaç. Artık kendi dünyandasın.

14. Önüne iki seçenek sunulmuştu: Onuncu katta kal yada in. Sen inmeyi seçmiştin. Peki onuncu katta kalmayı seçersen... Asansörden kurtulmayı istiyorsan şu ana kadar yaptığın adımların tersini yapmalısın. Sonuç olarak ilk kata ulaştın, ancak kapı açılmayacak ve onuncu kata yükselmeye başlayacak. Asansör onuncu kata varmadan aklında 1-9 katları arasından bir kat belirle ve o kata DEVAMLI BAS. Çünkü başarısız olursan GERİ DÖNÜŞ YOK. Asansör onuncu kat dışında bir kata ulaştı ve kapı açıldı. SAKIN İNME, asansörün içinden dışarıyı gözlemle. Yolunda gitmeyen birşeyler olup olmadığını bekle. Birşeylerin ters gittiğini düşünüyorsan İNME ve birinci kat düğmesine bas. Asansör birinci kata ulaşana kadar bekle, kapı açılacak, etrafı tekrar incele. Sorun yoksa in ve arkana BAKMADAN uzaklaş.

İşte bu da Elisa'nın asansördeki videosu. Dikkat ederseniz ikinci dakikadan sonra Elisa tuhaf hareketlerde bulunmaya başlıyor. Etrafında kimse olmadığı halde birisiyle konuştuğu görülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0